D
Deleted member 182168
Gość
To fajny wiek na dzidzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że się udało. Urodziłabym raczej przed 22 urodzinami.To fajny wiek na dzidzie
ja z cora zaszlam w wieku 21 lat BA! nawet wiemy kiedy ;p poprostu maz zrobil mi prezent urodzinowyTo fajny wiek na dzidzie
Mam nadzieję, że się udało. Urodziłabym raczej przed 22 urodzinami.
No to duza pannica Duzo pomoze tez Ci przy 2 bobo. Jeszcze raz zdrowka:*w grudniu skonczy 9 lat.
najbardziej boje sie bo angina panuje.. nie chcialabymlezec teraz z angina.
Teraz cie kojarze z innego watku [emoji4]Tak 18 mam a ty?
ja z cora zaszlam w wieku 21 lat BA! nawet wiemy kiedy ;p poprostu maz zrobil mi prezent urodzinowy
urodzilam majac 21lat i 9mcy
Teraz cie kojarze z innego watku [emoji4]
Trzymam kciuki zebys na dzidzie nie musiala dlugo czekac na dzidzie [emoji4]
Ja urodzilam dwa miesiace przed 18 urodzinami [emoji4]
Nie myśl tak [emoji6] przeciez dopiero zaczynacie, nie ma co sie tak nastawiac [emoji6]Hah dziękuje bardzo ale na razie się nie zapowiada [emoji20]
Trzymam kciuki by beta rozwiala watpliwosciSzczerze, to jak test wysechł to jest cień widoczny ale nie mogę go uchwycić na zdjęciu. No nic jutro jadę na betę bo w takie cienie ciężko uwierzyć.