pannadziewanna
Fanka BB :)
Migdalove a kiedy termin @?? Juz myslalam ze sie udalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20.08 ale to mój pierwszy cykl z tabletkami norprolac na zbicie prolaktyny i różnie cykl może wyglądać.Migdalove a kiedy termin @?? Juz myslalam ze sie udalo.
ja widze cos zaznaczonym obszarze.
Może jakiś tam cień jest ale tyle razy takie cienie widziałam, że wątpię żeby coś to oznaczało. Cały czas mam nadzieję ale wolę jeszcze trochę poczekać pod koniec tygodnia polecę na betę jak nie będzie @.ja widze cos zaznaczonym obszarze.
a czemu zrywanie?Dziewczyny czy któraś z Was korzystała kiedyś z usług podologa ? Kurcze coś mi się dzieje z dużymi palcami u stóp i rodzinny wysyłał mnie do chirurga,a ja jak usłyszałam o zrywaniu paznokcia to omal nie zemdlałam i kumpela mi poleciła udać się do podologa, ceny za klamry itp rzeczy kosmiczne bo coś mi przez tel wspominała o 500 zł, mam w piątek konsultacje, ale chciałam zasięgnąć Waszej opinii czy miałyście okazję korzystać z usług takowego gabinetu [emoji4]
dalej czekamy. sa osoby ktore 2tyg po terminie widzialy kreski. nie masz @ iec zawsze szansa jest.Pierwszy raz tak bardzo chce mi się wyć z żalu... Niby wiem, że jeszcze badania przed nami ale kurcze jakoś pod świadomie miałam nadzieję, że jednak dwie kreseczki ujrze dzisiaj...
U mnie jest na tyle skomplikowane, że zaczęło się od plamek sinych na paznokciach, za cholerę nie wiązałam tego z grzybica paznokci, a jednak po dwóch miesiącach okazało się, że to grzybica kupiłam preparat w aptece i zdrowy paznokieć zacząć odrastać, kiedy myślałam, że już jestem na dobrej drodze okazało się, że wokół paznokci utworzył mi się jakiś stan zaplany z ropą, poszłam do rodzinnego przepisał mi Detr.eomycyne 2%, Ri.vanol i Oru.ngal (jak już pisałam wcześniej po Orun.gal dostałam pokrzywki więc po dwóch dniach odstawiałam, delikatna poprawa po dwóch tygodniach jest, ale nadal to nie są wyleczone palce, a jedynie minimalna poprawa, dostałam skierowanie do chirurga bo lekarz rodzinny zasugerował wrastające się paznokcie nie boli mnie ani nic więc wątpię, że to są wrastające paznokcie i dlatego zapisałam się do podologa na konsultacje [emoji4] podobno chirurg tylko zrywa paznokcie więc ja podziękuję ;pa czemu zrywanie?
Staram się mieć nadzieję, bo jednak w pierwszej ciąży te testy w ogóle nie wychodziły tylko kurcze wnerwia mnie to, że nie mogę mieć jak każda kobieta tego pozytywnego testu tylko zawsze jakoś inaczej.dalej czekamy. sa osoby ktore 2tyg po terminie widzialy kreski. nie masz @ iec zawsze szansa jest.