ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Hmm.... ja tam coś widzę [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym drugim widac cieniutka kreske do powtorzenia za kilka dni polecam.
Skopiowalam sobie zdj i wstawilam gdzie widze cien kreski.. Ale pink cienie i kreski lubia byc wadliwe wiec albo za kilka dni sobie powtorz czy ciemnieje lub zrob bete.
Zobacz załącznik 890472
Edit
Znalazlam zdj swojego pink testu i to musi byc cos innego.. Kreska ciazowa jest lekko w innym miejscu
Zobacz załącznik 890476
Wydaje mi się, że jeśli by się udało to z porannego meczu powinno wyjść coś bardziej widocznego... Obawiam się, że nic z tego. Jeszcze pozostaje ewentualność, że moje nerki za mocno filtrują i w moczu nie ma za bardzo bhcg. Poczekam jeszcze troszeczkę na ten @, najwyżej pod koniec tygodnia pojadę na betę.Hmm.... ja tam coś widzę [emoji846]
Nic nie widzę ale ja slepok to może dlatego
Spoko, ja też tam nic raczej nie widzę, tylko wyobraźnia działa.Nic nie widzę ale ja slepok to może dlatego
Nie ten cykl to kolejny, zresztą ja na waszym miejscu skupiłabym się na badaniu nasienia skoro z tobą wszystko ok to może coś po stronie przyszłego mężaSpoko, ja też tam nic raczej nie widzę, tylko wyobraźnia działa.
No jeszcze nie wiadomo czy ok, bo lecze wysoka prolaktyne dopiero miesiąc. Ale badania nasienia na pewno zrobimy kiedyś, póki co nawet nie mamy jak, brak auta, brak czasu. Mój to już dawno mi o tym mówił, ale co się zarejestrowaliśmy to akurat coś wypadło.Nie ten cykl to kolejny, zresztą ja na waszym miejscu skupiłabym się na badaniu nasienia skoro z tobą wszystko ok to może coś po stronie przyszłego męża
wow ale super! bedziesz miala swoja ksiezniczke! a imie juz jakies zaplanowane?Bardzo szybko muszę Ci powiedzieć. We wrześniu stuknie nam połowa. I wczoraj dowiedziałam się, ze najprawdopodobniej będzie dziewczynka [emoji846]
To wstrzymaj się z dwa trzy miesiące i zobacz, a może jakbyście mieli trochę luźnej gotówki (tak wiem luźna gotówka zazwyczaj jest potrzebna na pilniejsze sprawy) to idź na monitoring może nie możecie się coś zgrać w czasie ?No jeszcze nie wiadomo czy ok, bo lecze wysoka prolaktyne dopiero miesiąc. Ale badania nasienia na pewno zrobimy kiedyś, póki co nawet nie mamy jak, brak auta, brak czasu. Mój to już dawno mi o tym mówił, ale co się zarejestrowaliśmy to akurat coś wypadło.