reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny mam ten stan taki lekki podgorączkowy. Jestem ciepła, zimno mi strasznie. Tak nagle wczoraj się zaczęłam czuć po tym jak się dowiedziałam o ciąży, nagle każde objawy wyszły. No i głowa mnie boli i czuje sie grypowo. Mam lekki katar nie wiem skąd nawet [emoji24] nie wiem czy to dobrze czy to normalne czy nie [emoji24] Na razie pije zwykła herbatę z miodem cytryną i goździkami, mogę niby raz dziennie z goździkami pić. Eh to normalne na początku ciąży?

Dziewczyny mam ten stan taki lekki podgorączkowy. Jestem ciepła, zimno mi strasznie. Tak nagle wczoraj się zaczęłam czuć po tym jak się dowiedziałam o ciąży, nagle każde objawy wyszły. No i głowa mnie boli i czuje sie grypowo. Mam lekki katar nie wiem skąd nawet [emoji24] nie wiem czy to dobrze czy to normalne czy nie [emoji24] Na razie pije zwykła herbatę z miodem cytryną i goździkami, mogę niby raz dziennie z goździkami pić. Eh to normalne na początku ciąży?
Ja miałam zapalenie krtani na początku ciąży [emoji23]

Z tego co zaobserwowalam bardzo duzo dziewczyn na poczatku ciazy lapie przeziębienie [emoji4] wiec spokojnie nic sie nie martw po prostu wypocznij, polecam goraca herbate z miodem cytryna i imbirem [emoji4]

reklama
Z tego co zaobserwowalam bardzo duzo dziewczyn na poczatku ciazy lapie przeziębienie [emoji4] wiec spokojnie nic sie nie martw po prostu wypocznij, polecam goraca herbate z miodem cytryna i imbirem [emoji4]
Właśnie pije i się grzeje, ale zwariować można. Wszystkim na raz się przejmuje [emoji24]

Do góry