Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może załapiemy się na końcówkę maja [emoji6]I ja specjalnie w pracy wchodzę na forum by poczytać co tam u @Migdalove a ta nie przychodzi [emoji33] specjalnie?
Ja czuje sie typowo jak przed @. Więc chyba jednak maj mi nie pisany na ciąże [emoji23]
Ja miałam zapalenie krtani na początku ciąży [emoji23]Dziewczyny mam ten stan taki lekki podgorączkowy. Jestem ciepła, zimno mi strasznie. Tak nagle wczoraj się zaczęłam czuć po tym jak się dowiedziałam o ciąży, nagle każde objawy wyszły. No i głowa mnie boli i czuje sie grypowo. Mam lekki katar nie wiem skąd nawet [emoji24] nie wiem czy to dobrze czy to normalne czy nie [emoji24] Na razie pije zwykła herbatę z miodem cytryną i goździkami, mogę niby raz dziennie z goździkami pić. Eh to normalne na początku ciąży?
Z tego co zaobserwowalam bardzo duzo dziewczyn na poczatku ciazy lapie przeziębienie [emoji4] wiec spokojnie nic sie nie martw po prostu wypocznij, polecam goraca herbate z miodem cytryna i imbirem [emoji4]Dziewczyny mam ten stan taki lekki podgorączkowy. Jestem ciepła, zimno mi strasznie. Tak nagle wczoraj się zaczęłam czuć po tym jak się dowiedziałam o ciąży, nagle każde objawy wyszły. No i głowa mnie boli i czuje sie grypowo. Mam lekki katar nie wiem skąd nawet [emoji24] nie wiem czy to dobrze czy to normalne czy nie [emoji24] Na razie pije zwykła herbatę z miodem cytryną i goździkami, mogę niby raz dziennie z goździkami pić. Eh to normalne na początku ciąży?
Właśnie pije i się grzeje, ale zwariować można. Wszystkim na raz się przejmuje [emoji24]Z tego co zaobserwowalam bardzo duzo dziewczyn na poczatku ciazy lapie przeziębienie [emoji4] wiec spokojnie nic sie nie martw po prostu wypocznij, polecam goraca herbate z miodem cytryna i imbirem [emoji4]