reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Na tym drugim widac cieniutka kreske :) do powtorzenia za kilka dni polecam.
Skopiowalam sobie zdj i wstawilam gdzie widze cien kreski.. Ale pink cienie i kreski lubia byc wadliwe wiec albo za kilka dni sobie powtorz czy ciemnieje lub zrob bete.
IMG_20180822_060913.jpg

Edit

Znalazlam zdj swojego pink testu i to musi byc cos innego.. Kreska ciazowa jest lekko w innym miejscu
IMG_20180822_061239.jpg

Załączniki

• IMG_20180822_060913.jpg
    IMG_20180822_060913.jpg
    260,1 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20180822_061239.jpg
    IMG_20180822_061239.jpg
    817,2 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
reklama
Z Aleksem też miałam pod koniec. A w tej ciąży była od początku. Przychodziła o trzymala kilka dni i znikała. Potem znów wracała. Bez rennie z domu nie wychodziłam [emoji23] zawsze w torebce miałam
To mnie pocieszylas..
A juz nawet nie mam sil sie wkurzac wstałam z klucha w gardle chyba mnie corcia podziebila bo drapie gardlo i kaszel sie zaczyna chyba gorzej nie moze byc na początku :(
Ale ona chociaz spokojnie spala i o dziwo nie miala w nocy goraczki.

To mnie pocieszylas..
A juz nawet nie mam sil sie wkurzac wstałam z klucha w gardle chyba mnie corcia podziebila bo drapie gardlo i kaszel sie zaczyna chyba gorzej nie moze byc na początku :(
Ale ona chociaz spokojnie spala i o dziwo nie miala w nocy goraczki.
Wiesz co infekcja na początku ciąży to chyba standard [emoji23] mnie zapalenie krtani złapało. I co pamiętam to praktycznie każda staraczka która zsciazyla na początku była chora [emoji855]

reklama
Do góry