reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Czy to jest Pink lub bobo test?? Bo u mnie któryś właśnie nie wychodził a byłam w ciąży i na innych pokazywały się kreski :/ ten jeden rodzaj testów był właśnie felerny dla mnie.
To są testy z allegro. Bez markowe takie. Co od nich wymagac jak kosztowaly raptem 1zl za szt.

@Migdalove czekamy na wieści ;)
U mnie dziś 26 dc, brzuch już boli na @, w tym cyklu nie mierzylam temperatury tylko dziś zmierzylam i jest 36,5 czyli u mnie to faza wyższych temperatur ale już początek spadków, śluzu jest dużo takiego kremowego ale nie mocno gęstego a wczoraj sprawdziłam szyjke i była wysoko twarda i otwarta ... . Tak tak miałam się nie nakrecac :laugh2: w tym cyklu i tak na nic nie liczę więc jak ma przyjść @ to niech przychodzi żebym mogła już porobić zlecone badania ;)

Cześć dziewczyny

Hej.
Wczoraj byłam na wizycie.Akualnie jestem w 15 tygodniu i wyniki krwi wyszły mi gorsze, jakaś infekcja mi się przyplątała. Lekarz przepisała mi furagin, Sorbifer durules, Neurovit i Macmiror complex 500 na infekcje. Aspargin. No i niepotrzebnie przeczytałam ulotki. Chodzi mi głównie o Neurovit. Spotkałyscie się może z tym, ze kobiety w ciąży to biorą? Są to dość duże dawki witaminy B. Wzięłam wczoraj jedna, ale mam jakis strach przed tym lekiem. Czy nie nie zaszkodzi dziecku .
Chciałam napisać do @Dagii11 ale pojawia mi się komunikat, ze nie mogę wysłać do niej wiadomości. [emoji846]
@Migdalove, kciuki [emoji846]

U mnie dziś 25dc zrobiłam test i dalej negatyw wiec czekam nadal na @ , więcej testów juz nie będę robić bo to bez sensu :) obym tylko @ nie dostała do piątku bo w piątek rano usg brzucha i nerek wiec wolałabym żeby @Przyszła najwcześniej w piątek popołudniu. Szkoda ze nie możemy sobie wybrać kiedy @ będzie a kiedy nie hihi

Cześć dziewczyny

Hej.
Wczoraj byłam na wizycie.Akualnie jestem w 15 tygodniu i wyniki krwi wyszły mi gorsze, jakaś infekcja mi się przyplątała. Lekarz przepisała mi furagin, Sorbifer durules, Neurovit i Macmiror complex 500 na infekcje. Aspargin. No i niepotrzebnie przeczytałam ulotki. Chodzi mi głównie o Neurovit. Spotkałyscie się może z tym, ze kobiety w ciąży to biorą? Są to dość duże dawki witaminy B. Wzięłam wczoraj jedna, ale mam jakis strach przed tym lekiem. Czy nie nie zaszkodzi dziecku .
Chciałam napisać do @Dagii11 ale pojawia mi się komunikat, ze nie mogę wysłać do niej wiadomości. [emoji846]
@Migdalove, kciuki [emoji846]

Jak się Dagę tu zawoła, to odpowie. Ale widziałam, jak wczoraj zalecała innej dziewczynie słuchać swojego lekarza. I też się z tym zgadzam: on zna Twoją sytuację, więc bym mu ufała.

@Dagaa11 sprawa jest do naszej dyżurnej farmaceutki. :)

reklama
Do góry