reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziś śniła mi się mała dziewczynka - w czarnej eleganckiej sukience. Blondyneczka. [emoji7]
Czyli wróżby ze snów wychodzą 50/50 [emoji23]

Mi się śniło wczoraj, że miałam ciążowy brzuszek xD ... te nasze mózgi to są już tak nakręcone na maluszka, że i nawet w nocy nie przestają chyba o tym myśleć :D:p

To ja już nie wiem. Całe życie spotykałam się z tym że cięcie bardzo! osłabia macicę . Nawet teraz czytając artykuły piszą że 50 krotnie macica narażona jest na pęknięcie po CC niźli bez cięcia . Że dwukrotnie narażone są też kobiety otyłe . Z dużą masa dziecka i powyEj 35roku plus zwiększa sztuczne wywoływanie .
Jakbyś mogła podesłać mi ten artykuł co czytałaś byłoby fajnie. Z chęcią poczytam bo dziś ciągle się wszystko zmienia
A logika naprawde ma sens
Jak znajdę to Ci wyśle. Bo muszę to pogrzebać w czeluściach Internetu [emoji5]

reklama
Juz po. Tak jak sie spodziewalam zarodka jeszcze nie ma ale jest pecherzyk ok 0.5mm prawidłowo umiejscowiony. Oczywiscie za szybko poszlam ale mowi ze nie jestem jedyna że wszystkie kobiety to robią każdej ciężko poczekać. Powiedzialam o bólach i mowil ze to moze byc ten naturalny bol jaki sie pojawia na poczatku ciąży w zwiazku ze zmianami jakie zachodza ale mowi do mnie z zapytaniem ze ciaza ma byc dmuchana chuchana? Ja mówię ze oczywiscie to odparl ze az mi sie oczy swieca taka jestem narwana :p dal mi luteinę dopochwowo w razie czego na te bole i gdyby pojawiły sie plamienia od razu na oddzial ale mam byc dobrej mysli nie przewiduje takich rzeczy i ze ciaza bedzie rozwijać sie prawidłowo. Zwolnienie do 20 wrzesnia

Do góry