doomi03
Fanka BB :)
Chciałabym by się ten sen spełnił [emoji177][emoji177]
Trzymam kciuki bądź czarownicą i wyczaruj sobie tą córcię tymi snami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym by się ten sen spełnił [emoji177][emoji177]
Daga to tak samo jak ja się naczytałam o Bromergonie, że nie wolno odstawiać bo grozi obumarciem ciąży, odstawiałam bo tak kazał lekarz, poroniłam niestety, oczywiście obwiniałam lekarza bo koleżanka miała identyczny przypadek, ale teraz jest w kolejnej ciąży i również odrazu po pozytywnym teście odstawiła i wszystko ok, 18 tc dzidzia rośnie zdrowa więc popieram słuchać lekarza, poronienia się zdarzają bardzo często bez względu czy dany lek odstawimy czy nie...A i jeszcze ja tez sie wtedy naczytalam o odtsawieniu metforminy a poronieniu. Powiedzialam o tym nowemu lekarzowi, a on stwierdzil, ze jak chce prowadzic ciąże przez internet i sluchac wujka google a nie jego, to moj wybor. Dosadne, ale podziałało.
No i super, że jest ok. Kochana, dostałam od Ciebie testy! Robić teraz czy czekać do rana?Juz po. Tak jak sie spodziewalam zarodka jeszcze nie ma ale jest pecherzyk ok 0.5mm prawidłowo umiejscowiony. Oczywiscie za szybko poszlam ale mowi ze nie jestem jedyna że wszystkie kobiety to robią każdej ciężko poczekać. Powiedzialam o bólach i mowil ze to moze byc ten naturalny bol jaki sie pojawia na poczatku ciąży w zwiazku ze zmianami jakie zachodza ale mowi do mnie z zapytaniem ze ciaza ma byc dmuchana chuchana? Ja mówię ze oczywiscie to odparl ze az mi sie oczy swieca taka jestem narwana dal mi luteinę dopochwowo w razie czego na te bole i gdyby pojawiły sie plamienia od razu na oddzial ale mam byc dobrej mysli nie przewiduje takich rzeczy i ze ciaza bedzie rozwijać sie prawidłowo. Zwolnienie do 20 wrzesnia
Rób !!! Natychmiast [emoji4][emoji4][emoji4]No i super, że jest ok. Kochana, dostałam od Ciebie testy! Robić teraz czy czekać do rana?
Rob rob trzymam kciuki! :*No i super, że jest ok. Kochana, dostałam od Ciebie testy! Robić teraz czy czekać do rana?
Ale piekna betaDziewczyny przychodze do was z nowiną [emoji7] Zobacz załącznik 890009
Jadee do lekarza. Trzymajcie kciuki proszę