reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Też tak nie można myśleć o najgorszym. Przecież jak się ma przedszkolaka w domu i jest się w ciąży to tego dziecka w pokoju nie zamkniesz a z
przedszkola może wszystko przynieść.
W sumie masz rację, nie ma co popadać w paranoje ;)

Pewnie nikt nie jest zadowolony jak pracownik po krótkim czasie zachodzi w ciążę ;)
To napewno ale ona ponoć jest dość cięta na ciążę.... Dziewczyna na miejsce której idę poszła na zwolnienie bo była w ciąży niestety poronila i jak przyszła po pronieniu odrazu dyrektorka dała jej wypowiedzenie ..... Moim zdaniem nie powinna tak robić tym bardziej że sama jest matką..... No nic zobaczymy kiedy wogole uda mi się zajść ;)

Dziewczyny normalnie wstyd. Ale dowiedziałam się dopiero dziś. Mój cykl ma 40 dni. Tak bym nie zrobiła ani testu ani bety. Właśnie mi się okres spóźniał. Dopiero sie dowiedziałam o ciąży i jestem w szoku. Nie wiem co jak kiedy. Nie wiedziałam, że owulacja była praktycznie nie robiliśmy tego. Miałam zrobić właśnie badania tarczycy. I zrobiłam sama z siebie testosteron, bo trądzik dostałam i się bałam, że skoczyło. No i jest wyższy. Bo miałam 1,03 w maju. Na razie mam bóle jak na okres. Takie inne, w macicy dziwnie mnie boli.

Dziękuję za gratulacje! Chciałam zapytać. Moja ginekolog jest na urlopie... Do połowy września. Jestem z Trójmiasta. Szukam teraz ginekologa bo jestem po jednym poronieniu już. I się boje.

Czy jest któraś z was kochane z Pomorza i mogłaby mi polecić lekarza? Kończy mi się metformina. Mam ledwo jej na tydzień tak samo euthyrox.

Jestem z okolic Gdyni.

Dziękuję za gratulacje! Chciałam zapytać. Moja ginekolog jest na urlopie... Do połowy września. Jestem z Trójmiasta. Szukam teraz ginekologa bo jestem po jednym poronieniu już. I się boje.

Czy jest któraś z was kochane z Pomorza i mogłaby mi polecić lekarza? Kończy mi się metformina. Mam ledwo jej na tydzień tak samo euthyrox.

Jestem z okolic Gdyni.
A Malbork ci odpowiada? Mój lekarz jest na prawdę super.

Jestem z okolic Gdyni.
Moja koleżanka cała ciąże prowadziła u niego, bo jej go poleciłam. Ma certyfikat z badań prenatalnych, to ginekolog endokrynolog. Mi pomógł z tarczycą, cykle miałam już super ale później to już pobyt w szpitalu coś mi rozwalił właśnie z tą prolaktyną.

A Malbork ci odpowiada? Mój lekarz jest na prawdę super.
Rany kochana daleko troszkę [emoji17] Bardzo by mi zależało tak do Gdańska najdalej. [emoji17] Bo moja gin z Gdyni jest ale nagle ma urlop. I że mam sobie czekać i dzwonić. A ja, że nie mogę bo jestem w ciąży i po poronieniu. Potrzebuje badań, leków wszystkiego.

Rany kochana daleko troszkę [emoji17] Bardzo by mi zależało tak do Gdańska najdalej. [emoji17] Bo moja gin z Gdyni jest ale nagle ma urlop. I że mam sobie czekać i dzwonić. A ja, że nie mogę bo jestem w ciąży i po poronieniu. Potrzebuje badań, leków wszystkiego.
Mój robi wszystkie badania, wypisuje co trzeba. To bardzo rzetelny lekarz. Ale no jednak do Malborka kawałek drogi. Tak to nie znam innego z Pomorza, w Malborku to jedyny dobry lekarz.

reklama
Do góry