1
174974
Gość
Mam nadzieję, że tak będzie.@Migdalove bo ty kochana serio czekasz na moje testy i dla formalnosci Machaniesz nam 2 kreski i potem bete z 300
U Malagi termin na kwiecień.. Ja sie łapie na 23 to ona tymbardziej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że tak będzie.@Migdalove bo ty kochana serio czekasz na moje testy i dla formalnosci Machaniesz nam 2 kreski i potem bete z 300
U Malagi termin na kwiecień.. Ja sie łapie na 23 to ona tymbardziej.
W sumie masz rację, nie ma co popadać w paranojeTeż tak nie można myśleć o najgorszym. Przecież jak się ma przedszkolaka w domu i jest się w ciąży to tego dziecka w pokoju nie zamkniesz a z
przedszkola może wszystko przynieść.
To napewno ale ona ponoć jest dość cięta na ciążę.... Dziewczyna na miejsce której idę poszła na zwolnienie bo była w ciąży niestety poronila i jak przyszła po pronieniu odrazu dyrektorka dała jej wypowiedzenie ..... Moim zdaniem nie powinna tak robić tym bardziej że sama jest matką..... No nic zobaczymy kiedy wogole uda mi się zajśćPewnie nikt nie jest zadowolony jak pracownik po krótkim czasie zachodzi w ciążę
A Malbork ci odpowiada? Mój lekarz jest na prawdę super.Dziękuję za gratulacje! Chciałam zapytać. Moja ginekolog jest na urlopie... Do połowy września. Jestem z Trójmiasta. Szukam teraz ginekologa bo jestem po jednym poronieniu już. I się boje.
Czy jest któraś z was kochane z Pomorza i mogłaby mi polecić lekarza? Kończy mi się metformina. Mam ledwo jej na tydzień tak samo euthyrox.
Jestem z okolic Gdyni.
Moja koleżanka cała ciąże prowadziła u niego, bo jej go poleciłam. Ma certyfikat z badań prenatalnych, to ginekolog endokrynolog. Mi pomógł z tarczycą, cykle miałam już super ale później to już pobyt w szpitalu coś mi rozwalił właśnie z tą prolaktyną.Dziękuję za gratulacje! Chciałam zapytać. Moja ginekolog jest na urlopie... Do połowy września. Jestem z Trójmiasta. Szukam teraz ginekologa bo jestem po jednym poronieniu już. I się boje.
Czy jest któraś z was kochane z Pomorza i mogłaby mi polecić lekarza? Kończy mi się metformina. Mam ledwo jej na tydzień tak samo euthyrox.
Jestem z okolic Gdyni.
Rany kochana daleko troszkę [emoji17] Bardzo by mi zależało tak do Gdańska najdalej. [emoji17] Bo moja gin z Gdyni jest ale nagle ma urlop. I że mam sobie czekać i dzwonić. A ja, że nie mogę bo jestem w ciąży i po poronieniu. Potrzebuje badań, leków wszystkiego.A Malbork ci odpowiada? Mój lekarz jest na prawdę super.
Mój robi wszystkie badania, wypisuje co trzeba. To bardzo rzetelny lekarz. Ale no jednak do Malborka kawałek drogi. Tak to nie znam innego z Pomorza, w Malborku to jedyny dobry lekarz.Rany kochana daleko troszkę [emoji17] Bardzo by mi zależało tak do Gdańska najdalej. [emoji17] Bo moja gin z Gdyni jest ale nagle ma urlop. I że mam sobie czekać i dzwonić. A ja, że nie mogę bo jestem w ciąży i po poronieniu. Potrzebuje badań, leków wszystkiego.
Ale i tak dziękuję za odpowiedź. Szukam na necie ale się boję, że trafie na kogoś złego.Mój robi wszystkie badania, wypisuje co trzeba. To bardzo rzetelny lekarz. Ale no jednak do Malborka kawałek drogi. Tak to nie znam innego z Pomorza, w Malborku to jedyny dobry lekarz.
Oj można tak niestety trafić, niestety to loteria i opinie też nie oddadzą tego jak jest naprawdę. Trzymam kciuki, żebyś znalazła dobrego lekarza.Ale i tak dziękuję za odpowiedź. Szukam na necie ale się boję, że trafie na kogoś złego.