7 dpoA ile jesteś dni po ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 dpoA ile jesteś dni po ?
Poczekaj przynajmniej do 10 dni po7 dpo
Piekne krechy
Jak mi się uda to poczekam A ty ile jesteś po?Poczekaj przynajmniej do 10 dni po
Nie staram się narazie niestety ale w poprzedniej ciąży robiłam test w dniu spodziewanej @Jak mi się uda to poczekam A ty ile jesteś po?
Gratulacje!!! Oby więcej takich wieściSa wyniki
Też tak nie można myśleć o najgorszym. Przecież jak się ma przedszkolaka w domu i jest się w ciąży to tego dziecka w pokoju nie zamkniesz a z przedszkola może wszystko przynieść.Ale mnie nastraszylyscie tymi chorobami teraz zaczynam pracę w przedszkolu i myślałam że nawet w ciąży będę mogła popracować w wymarzonej pracy nawet nie pomyślałam o takim zagrożeniu jak choroby a przecież od dzieci najłatwiej się zarazić dobrze że dzięki wam można się czegoś dowiedzieć bo człowiek sam nie zawsze pomyśli o niebezpieczeństwie
Pewnie nikt nie jest zadowolony jak pracownik po krótkim czasie zachodzi w ciążęA tak wogole to @gosia1991 ogromne gratulacje w nicku to twój rok urodzenia? Jak tak to jesteśmy z tego samego roku i nic się nie martw wszystko się ułoży
@Migdalove i @martoosia04 kciuki zacisniete
A u mnie cóż..... Nie wiem który dc musiałabym iść sprawdzić @ powinna być koło weekendu o ile coś się nie pozmienia po bromocornie.....
Dziś złożyłam wypowiedzenie i oficjalnie zmieniam pracę jeszcze nikt o tym nie wie ale pochwalę się jak już będę pracować choć słyszałam już kilka nie miłych opinii o dyrektorce głównie jeśli chodzi o zachodzenie w ciążę .....