reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeżeli nie ma problemów ze strony medycznej u ciebie i męża/partnera to poprostu cierpliwość nic chyba innego ci nie pozostaje, a próbowałaś odpuścić temat, nie nakręcać się, nie sprawdzać co miesiąc ? Ja wiem, że to trudne, wiem i rozumiem, ale chyba inaczej się nie da :(
Wlasnie musze meza wyslac na badania bo u mnie poki co oki. Ten miesiac i kolejne odpuszcam nie licze nic anie nie robie testow owu. Co ma byc to bedzie.

reklama
Cześć dziewczyny. Z soboty na miedzziele po serduszkowaniu mialam chwilowe plamienie. Sądziłam, że to okres bo wczoraj mial przyjść. Wczoraj nie było nic na podpasce. Z ciekawości zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywnie. Teraz czekam żeby zrobić wyniki krwi. Kurde, a z mężem mielismy w tym tyg jechać do pracy do niemiec. Pozdrawiam
Gratulacje:tak:

Gratuluję wyraźnych krech :)

Ja po wizycie. Dostałam skierowanie na badania i ten gin uważa, że testy owulacyjne można sobie o kant pupy rozbić ;) mi powiedział, że dziś śluz płodny także będę probowac

Kasieńka czy Ty rodzilas może w 2014?

A tak wogole to @gosia1991 ogromne gratulacje ;) w nicku to twój rok urodzenia? Jak tak to jesteśmy z tego samego roku:) i nic się nie martw wszystko się ułoży :tak:
@Migdalove i @martoosia04 kciuki zacisniete :tak:
A u mnie cóż..... Nie wiem który dc musiałabym iść sprawdzić :laugh2: @ powinna być koło weekendu o ile coś się nie pozmienia po bromocornie.....
Dziś złożyłam wypowiedzenie i oficjalnie zmieniam pracę jeszcze nikt o tym nie wie ale pochwalę się jak już będę pracować :) choć słyszałam już kilka nie miłych opinii o dyrektorce głównie jeśli chodzi o zachodzenie w ciążę .....
Tak ;) w październiku bede miec 27 lat ;)

Ja dzis 10dc. Co do leczenia to mam niedoczynnosc tarczycy i hasimoto. Mialam podejrzenie pcos ale w sumie ginekolog na 100% tego nie potwierdzil a kazal brac siofor 500. W marcu mialam operacje usuniecia torbieli 14cm ale niestety usuniety zostal tez lewy jajnik i jajowod:( Chodze do lekarza stale. We wrzesniu pojde na kontrole bo chce zrobic cytologie to zobacze co powie bo naprawde siada mi juz to wszystko na psyche.
U Ciebie ktory cykl staran?
U nas zaraz się zacznie 10.

Masz rację, trzeba przewietrzyć głowę trochę i może zaskoczy. Ale jak będziesz u lekarza, to też powiedz że potrzebujesz jakiegoś planu działania bo już rok minął. A mąż robił badania?

Jest już powoli koniec dnia a @ nie widać, za to dużo wodnistego śluzu. Brzuch ciągnął jak trochę się poruszałam, na prawdę dosyć mocno bolało.
Co obstawiacie, przyjdzie @ czy jednak się udało? :D

czy któraś ciężarna bolało w jednym miejscu w podbrzuszu? Spojenie łonowe moze... tam gdzie zaczyna się trójkącik tuż pod linia brzucha ;)
Bo mnie non stop tam boli od dwóch dni :/ i zastanawiam się czy idzie w stronkę @ czy Kubusia [emoji23]

reklama
czy któraś ciężarna bolało w jednym miejscu w podbrzuszu? Spojenie łonowe moze... tam gdzie zaczyna się trójkącik tuż pod linia brzucha ;)
Bo mnie non stop tam boli od dwóch dni :/ i zastanawiam się czy idzie w stronkę @ czy Kubusia [emoji23]
Też to mam! :D I mam ten sam dylemat. :D Wybaczcie, że wam to opiszę, ale jak w toalecie robię dwójeczkę i mocniej się zaprę to właśnie też mnie tam boli tak jak opisuje @martoosia04 tyle, że mocniej :p

Do góry