reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Robiłam z ciekawości testy owu kilka dni- wychodzi na to, ze wczoraj była najmocniejsza, dzisiaj już mniej widoczna. W sobotę było ❤️❤️❤️ ale powiem Wam nie dlatego, ze miałam test pozytywny, tak ooo po prostu serduszkowalismy. Ja teraz to w ogóle jakos boje sue trochę, zajsc w ciąże przez te poronienie, podwyższone wyniki :/ najgorsze ze wizytę do endo mam dopiero na październik :szok: i to prywatnie... ale chce jeszcze zadzwonić do szpitala i zapytać czy szybciej przyjmą, bo nie chce tyle czekac...
Po za tym planuje zrobic sobie jeszcze badania infekcyjne, właśnie na różyczkę, cytomegalie, toxo i na homocysteine.
Chciałabym chociaż te tańsze porobić by wiedzieć na czym stoję. Ciesze się, ze mój zrobił b. nasienia i teraz przynajmniej wiem ze problem jest po mojej stronie ...

reklama
Ale tak dziwnie bo niby kreski były a jajniki nie kuly jak zawsze, inaczej jest niż przed zabiegiem. Teraz po @ miałam jeszcze chyba z 4 dni plamienia brązowe, wcześniej tak nie było.
A tymczasem zbieram się do pracy, bo czeka mnie nocka 12h... eeeh ale z drugiej strony już nie mogę się doczekac zaleglego urlopu we wrzesniu :) buziaki dziewczyny

Dziewczyny przychodze do was z nowiną [emoji7]
20180820_163009.jpg

Załączniki

• 20180820_163009.jpg
    20180820_163009.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 294
Tel mam w naprapwie zastępczynią taki upiec ze szok wyślę kilka pod każdym katem
No rzeczywiscie troszke ciezke do odczytania. Czekamy:)

U mnie było widać dopiero przy becie 1200 i to bardzo malutki- No ale ile stresu przeszłam przez to...
Ja to nir mam wyjścia i musze isc nie mogę czekac. Musze dostac zwolnienie. W mojej pracy bym nie wytrzymala.

Dziewczyny przychodze do was z nowiną [emoji7] Zobacz załącznik 890009

Gratuluję! Beta piekna!

A ja byłam na cmentarzu zapaliłam znicza dla kolegi, trochę spaceru miałam i brzuch mnie tak bolał, jakby zaraz miało ze mnie polecieć ale nadal cisza.

Ale mnie nastraszylyscie tymi chorobami :szok: teraz zaczynam pracę w przedszkolu i myślałam że nawet w ciąży będę mogła popracować w wymarzonej pracy nawet nie pomyślałam o takim zagrożeniu jak choroby a przecież od dzieci najłatwiej się zarazić :sad: dobrze że dzięki wam można się czegoś dowiedzieć bo człowiek sam nie zawsze pomyśli o niebezpieczeństwie :baffled:
Ja też chciałam pracować w żłobku dużo dłużej ale zaczęła panować w mojej grupie szkarlatyna. . I od razu poszłam szybciej na urlop a później na l4

@Migdalove bo ty kochana serio czekasz na moje testy i dla formalnosci Machaniesz nam 2 kreski i potem bete z 300:)

U Malagi termin na kwiecień.. Ja sie łapie na 23 to ona tymbardziej.

reklama
Do góry