IrenaX
Fanka BB :)
Robiłam z ciekawości testy owu kilka dni- wychodzi na to, ze wczoraj była najmocniejsza, dzisiaj już mniej widoczna. W sobotę było ale powiem Wam nie dlatego, ze miałam test pozytywny, tak ooo po prostu serduszkowalismy. Ja teraz to w ogóle jakos boje sue trochę, zajsc w ciąże przez te poronienie, podwyższone wyniki :/ najgorsze ze wizytę do endo mam dopiero na październik i to prywatnie... ale chce jeszcze zadzwonić do szpitala i zapytać czy szybciej przyjmą, bo nie chce tyle czekac...
Po za tym planuje zrobic sobie jeszcze badania infekcyjne, właśnie na różyczkę, cytomegalie, toxo i na homocysteine.
Chciałabym chociaż te tańsze porobić by wiedzieć na czym stoję. Ciesze się, ze mój zrobił b. nasienia i teraz przynajmniej wiem ze problem jest po mojej stronie ...
Po za tym planuje zrobic sobie jeszcze badania infekcyjne, właśnie na różyczkę, cytomegalie, toxo i na homocysteine.
Chciałabym chociaż te tańsze porobić by wiedzieć na czym stoję. Ciesze się, ze mój zrobił b. nasienia i teraz przynajmniej wiem ze problem jest po mojej stronie ...