1
174974
Gość
A ja chciałabym już poniedziałek by już albo mieć @ albo po prostu iść na betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie dzisiaj takie objawy - ciągle chce mi się spać (to bez zmian) do tego brzuch już tak nie boli jak na @, czuje dziwny taki delikatny dyskomfort i rano tak pulsacyjnie ciągnął mnie jajnik prawy a ostatnio ciągnął tylko lewy, a i mam oooogrom śluzu takiego bezbarwnego. Jeszcze 4 dni... Jak tutaj sobie głowę zająć w domu? xD Na niczym na pewno się nie skupię np na książce czy filmie i dlatego tak mi się ten ostatni tydzień cyklu mega dłuży...
Szczerze? Wolalabym najpierw sprawdzic co sie dzieje w moim organizmie ze ostatnio takie cyrki sie dzieja.. a ciaza pptem...tym bardziej ze mam przypuszczenia ze cos jest nie tak skoro dwa ostatnie cykle najprawdopodobniej zaskoczylo ale ciążę biochemiczne...Zycze Ci z calego serca zeby sie udalo.
Eee tam w takie cuda nie wierze [emoji14] jak 5 czy wiecej razy w czasie plodnych nie działało to i raz tym bardziej nie [emoji6] w dodatku do ow jeszcze kilka dni wiec raczej nie [emoji6]1x w 14dc jak dla mnie może być całkiem wystarczający.
To wiadomo. Nadzieję cichutką mi dają te objawy ale na nic się nie nastawiam. Mam nadzieję, że chociaż jeśli się nie udało to @ przyjdzie na czas.To wszystko brzmi optymistycznie
Szczerze? Wolalabym najpierw sprawdzic co sie dzieje w moim organizmie ze ostatnio takie cyrki sie dzieja.. a ciaza pptem...tym bardziej ze mam przypuszczenia ze cos jest nie tak skoro dwa ostatnie cykle najprawdopodobniej zaskoczylo ale ciążę biochemiczne...
Zresztą mielismy teraz uwazac a wyszlo jak wyszlo [emoji6]Eee tam w takie cuda nie wierze [emoji14] jak 5 czy wiecej razy w czasie plodnych nie działało to i raz tym bardziej nie [emoji6] w dodatku do ow jeszcze kilka dni wiec raczej nie [emoji6]
nie znam sie i nigdy na szczescie mnie nie dotyczylo ale obstawiam ze spada beta hcgWiec najpierw sprawdź czy wszystko dobrze. Ale tu Cie zaskocze, bo u mnie wczesniej wiele razy i nic, a w lipcu tylko raz i jest tylko fakt mialam pewnosc, ze jest owulacja. Te ciaze biochemiczne to beta wychodzi i co jeszcze jak to sie objawia itp ?
Ja przeszłam biochemiczną, jeśli robisz testy to test bedzie pozytywny, beta również, ale tak w terminie okresu przychodzi nie taki zwykły okres a bardzo silne krwawienie z mega bólami, beta powinna po tym spadać i testy również powinny robić się negatywne.Wiec najpierw sprawdź czy wszystko dobrze. Ale tu Cie zaskocze, bo u mnie wczesniej wiele razy i nic, a w lipcu tylko raz i jest tylko fakt mialam pewnosc, ze jest owulacja. Te ciaze biochemiczne to beta wychodzi i co jeszcze jak to sie objawia itp ?
Kamila ja tak, z wtedy jeszcze nie mężem, splodzilam pierwszego syna. Wprawdzie były stosunki wcześniej, ale z prezerwatywa. I raz bez w 14dc i to wystarczyło [emoji1]Drożność to również jedno ze standardowych badań ktore z tego co widzialam dziewczyny w wiekszosci wykonuja juz przed uplynieciem roku staran.
Ja obecnie zawiesilam starania a staralismy sie 11cs i co z tego ze jestem mloda jak prawie rok nie wychodziło.. ? Teraz w poniedziałek ide do gina bo zaczelo cos sie dziac z moim cyklem i pojawilo sie krwawienie w srodku cyklu.. moze nadzerka, moze polip, miesniak, a moze zwykle zaburzenia hormonalne ale nie zamierzam czekac z leczeniem jesli to jakas blahostka wszystko blokowala (ale do staran narazie nie wracamy..no chyba ze 1x[emoji173] w 14dc zdziala cuda jakies haha )