reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana, który u Ciebie dc? Bo my jakoś podobnie [emoji4] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110], żeby się udało i trochę dziewczyńskich plemniczków się przedostało [emoji4]

Ja miałam owu w zeszły wtorek / środę i już mnie kusi testowanie [emoji23]

reklama
Kochana, który u Ciebie dc? Bo my jakoś podobnie [emoji4] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110], żeby się udało i trochę dziewczyńskich plemniczków się przedostało [emoji4]

Poczekaj te 10 dni przynajmniej [emoji4][emoji4]

22dc u mnie i wg owufriend 4dpo - ale tę owu to sama czułam, więc biorę ją za bardzo prawdopodobną.

Muszę zrobić w środę, bo mam zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym, więc w razie czego muszę lekarzowi powiedzieć [emoji4]
Jeśli to w szpitalu to powinni sami Ci betę zrobić.
Mi tak przed zabiegiem w narkozie robili w szpitalu. Bo miałam mieć nagły zabieg a termin miesiączki dopiero następnego dnia.

A ja dalej czekam na @ i co chwilę latam i sprawdzam czy już przyszła. Brzuch tak boli że ledwo małego do p-la zaprowadziłam. Dzisiaj temp 37,10
Zlapalam dzisiaj doła, tak bardzo chcialabym mieć dziewczynkę... Ci znajomi u których wczoraj byliśmy mają 3letnia córeczkę Lenkę. Malutką piękną blondyneczkę. Cały czas się zastanawiałam jaka byłaby nasza Lenka którą straciliśmy... Miałaby już 6lat ... Też sobie ją wyobrażam jako małą blondyneczkę z kręconymi włoskami... Jeszcze m. powiedział że marzy mi się taka piękna córeczka. Ehh przepraszam was za takie smęcenie :(

reklama
A ja dalej czekam na @ i co chwilę latam i sprawdzam czy już przyszła. Brzuch tak boli że ledwo małego do p-la zaprowadziłam. Dzisiaj temp 37,10
Zlapalam dzisiaj doła, tak bardzo chcialabym mieć dziewczynkę... Ci znajomi u których wczoraj byliśmy mają 3letnia córeczkę Lenkę. Malutką piękną blondyneczkę. Cały czas się zastanawiałam jaka byłaby nasza Lenka którą straciliśmy... Miałaby już 6lat ... Też sobie ją wyobrażam jako małą blondyneczkę z kręconymi włoskami... Jeszcze m. powiedział że marzy mi się taka piękna córeczka. Ehh przepraszam was za takie smęcenie :(
A gdzie masz smęcić jak nie tutaj... Podejrzewam, że każda z nas na Twoim miejscu miałaby takie same dylematy. Życzę Ci z całego serca, żebyś doczekała się córeczki [emoji8]

Do góry