reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi 2 dni przed @ wyszedł cień kreski a 5 dni przed @ nawet mi beta nie wyszła :D

Dlatego właśnie się boję że nic nie wyjdzie, ale popołudniu mam wizytę u gina to mi może powie czy coś Ew. może być na rzeczy [emoji848][emoji848][emoji848]

Patrzcie to! [emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba muszę przestać je robić, bo oszaleję. Dziś wg Flo poziom 139 czyli pik kolejny [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_2351.JPG

Załączniki

• IMG_2351.JPG
    IMG_2351.JPG
    291 KB · Wyświetleń: 215
Dlatego właśnie się boję że nic nie wyjdzie, ale popołudniu mam wizytę u gina to mi może powie czy coś Ew. może być na rzeczy [emoji848][emoji848][emoji848]

Patrzcie to! [emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba muszę przestać je robić, bo oszaleję. Dziś wg Flo poziom 139 czyli pik kolejny [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 888701
Oj oj coś jest chyba na rzeczy... mi taki wyszedł we wczesnej ciąży :)

Zobacz załącznik 888701
Od kiedy wychodzą ci te testy owulcyjne pozytywne . ? Dziś. U mnie też pozytywny dwie takie same krechy a to. 20dc. .Też już świra dostaje z tymi testami ...masakra ..W tamtym mięs w sobote był pozytywny a w niedzielę wieczór już kreska blada druga a w tym od niedzieli bez jakiś większych zmian ...:(((dziwny ten cykl czy co ...

@-Aia- gratulacje
U mnie też termin @ 26.08 - 27.08 chociaż to pierwszy cykl bez luteiny na uregulowanie cykli więc nie wiem jak będzie....
Już dwa dni brałam wieczorem pół tabletki bromocornu i jak narazie to tylko okropnie boli mnie głowa i mam zawroty głowy jak wstaje rano a jak w nocy wstaje do łazienki to jest mi okropnie słabo.... Da się przeżyć tylko nie wiem jak będę się czuła wstając na pierwszą zmianę.... :(

reklama
@-Aia- gratulacje
U mnie też termin @ 26.08 - 27.08 chociaż to pierwszy cykl bez luteiny na uregulowanie cykli więc nie wiem jak będzie....
Już dwa dni brałam wieczorem pół tabletki bromocornu i jak narazie to tylko okropnie boli mnie głowa i mam zawroty głowy jak wstaje rano a jak w nocy wstaje do łazienki to jest mi okropnie słabo.... Da się przeżyć tylko nie wiem jak będę się czuła wstając na pierwszą zmianę.... :(
Te objawy towarzyszą pierwszy tydzień później już jest ok [emoji4]

Do góry