Betii35
Fanka BB :)
Malinka szkoda Twojego zdrówka! I fasolki! Uśmiech na twarzy i nie denerwuj się już tak.Spac nie mogę już ze stresu. Buuuu czemu ja taki nerwusek jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinka szkoda Twojego zdrówka! I fasolki! Uśmiech na twarzy i nie denerwuj się już tak.Spac nie mogę już ze stresu. Buuuu czemu ja taki nerwusek jestem
A powinnam mieć 24, a też chcę testować 22 bo mam tego chirurga. To co? Testujemy razem w środę? [emoji4]
Mi 2 dni przed @ wyszedł cień kreski a 5 dni przed @ nawet mi beta nie wyszłaPiszę się na to!
Choć u mnie może to być dość wcześnie jeszcze bo @ mam na 27.08 ale może chociaż coś by wyszło.
Mi 2 dni przed @ wyszedł cień kreski a 5 dni przed @ nawet mi beta nie wyszła
A jakie masz cykle? Robiłaś też testy owulacyjne przy tym monitoringu ?No to u mnie też 22dc, ale owy była wczesna potwierdzona przez monitoring. Czekamy [emoji110][emoji110][emoji110]
Kochana pytałam o tą apke do tych testów owu pewnie przeoczyłas pytaniePiszę się na to!
Choć u mnie może to być dość wcześnie jeszcze bo @ mam na 27.08 ale może chociaż coś by wyszło.
Oj oj coś jest chyba na rzeczy... mi taki wyszedł we wczesnej ciążyDlatego właśnie się boję że nic nie wyjdzie, ale popołudniu mam wizytę u gina to mi może powie czy coś Ew. może być na rzeczy [emoji848][emoji848][emoji848]
Patrzcie to! [emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba muszę przestać je robić, bo oszaleję. Dziś wg Flo poziom 139 czyli pik kolejny [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 888701
Od kiedy wychodzą ci te testy owulcyjne pozytywne . ? Dziś. U mnie też pozytywny dwie takie same krechy a to. 20dc. .Też już świra dostaje z tymi testami ...masakra ..W tamtym mięs w sobote był pozytywny a w niedzielę wieczór już kreska blada druga a w tym od niedzieli bez jakiś większych zmian ...((dziwny ten cykl czy co ...Dlatego właśnie się boję że nic nie wyjdzie, ale popołudniu mam wizytę u gina to mi może powie czy coś Ew. może być na rzeczy [emoji848][emoji848][emoji848]
Patrzcie to! [emoji23][emoji23][emoji23] ja chyba muszę przestać je robić, bo oszaleję. Dziś wg Flo poziom 139 czyli pik kolejny [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 888701
Te objawy towarzyszą pierwszy tydzień później już jest ok [emoji4]@-Aia- gratulacje
U mnie też termin @ 26.08 - 27.08 chociaż to pierwszy cykl bez luteiny na uregulowanie cykli więc nie wiem jak będzie....
Już dwa dni brałam wieczorem pół tabletki bromocornu i jak narazie to tylko okropnie boli mnie głowa i mam zawroty głowy jak wstaje rano a jak w nocy wstaje do łazienki to jest mi okropnie słabo.... Da się przeżyć tylko nie wiem jak będę się czuła wstając na pierwszą zmianę....