reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie to wyglądało tak. Ten na dole to test owu. W życiu takiej kreski nie miałam
Zobacz załącznik 888589

Jak mój dzisiejszy owu [emoji23]
IMG_2340.JPG

Załączniki

• IMG_2340.JPG
    IMG_2340.JPG
    237,5 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Aia piękne krechy [emoji7]

Martoosia może zrób test ciążowy może owu wypadła ci pod koniec miesiąca (cuda się zdarzają) i kreski na tych testach to może ciążowe? Byłyby ładne jajca ;)

Malina piękna ta beta w stosunku do dnia cyklu ;) 3mam kciuki za jutrzejszą. Moze to bliźniaki będą ;)

Byliśmy dzisiaj u znajomych na grilu, młody nam się wylatał z dziećmi i padł w samochodzie w drodze powrotnej. A ja dzisiaj latałam jak glupia do łazienki na siusiu, chyba z 20 razy byłam, do tego tak mnie boli podbrzusze że spać nie mogę [emoji17]

Też bym poszla od razu do lekarza po pozytywnym teście bo też nie mam zaciekawej historii za sobą, a tak to jakieś lekki na podtrzymanie może by przepisał.

Kochane którym się udało w ostatnim czasie zobaczyć dwie kreski.
Jeśli zostały Wam jakieś resztki testów owulacyjnych, to zróbcie jeden i sprawdzimy czy mit o dodatnich testach owu w ciąży jest prawdziwy [emoji4][emoji4]
Co Wy na to ?
Mi wychodziły pozytywne testy owu w ciąży ale nie we wczesnej ciąży. Dopiero jakoś tydzień po terminie @

Też mam nadzieję aby było dobrze 2 cykl staran i się udało no super.martwię się nie ukrywam przez doświadczenia ale biorę od początku starań foliik więc jestem dobrej myśli i wierzę w moja istotke:)myślę o tej becie czy ja robić szczerze mówiąc bo dużo opinii słyszałam że to jest nie potrzebny stres że lepiej iść dopiero jak lekarz zaleci..a wy co o tym myślicie..i jeszcze to że skoro z dniu miesiączki zrobiłam test to najlepiej się wstrzymać też i pójść dopiero za 2 tyg do lekarza bo i tak nic mi nie powie...No nie wiem co robic. Chciała bym wiedzieć oczywiście czy wszystko ok z maleństwem ale czy nie za wcześnie rzeczywiście??Pozdrawiam was Serdecznie:):)
Przede wszystkim kwestia wizyty za dwa tyg była przeze mnie napisana jak byś była w ciąży bez jakiś przykrych doświadczeń poprzednio i tylko tyle, to ty sama wiesz czy lekarz będzie chciał ci dać leki itd, ja w związku z tym, że jestem po poronieniu pójdę odrazu po pozytywnej becie bo testom też przestałam wierzyć [emoji6] ale to ja bo mam taki układ z moim lekarzem prowadzącym, jeśli chodzi o betę oczywiście, że wprowadza stres, no kurcze jak się nie stresować jak czekasz na wynik, patrzysz na przyrosty itp, ale jeśli odrazu będzie kiepski przyrost wiesz, że może z tego nic nie wyjść, oczywiście prawidłowe przyrosty też nie gwarantują szczęśliwego zakończenia, ale beta daje już jakiś obraz przynajmniej początków ciąży kiedy to lekarz na USG nic nie widzi...

@Maliina ✊✊✊ będzie dobrze! Nie stresuj fasolci:)
A o czym ten program telewizyjny jest? Bo ja jakoś nie w temacie?? o_O

@martoosia04 faktycznie dziwna ta twoja owulacja;) a może organizm domaga się więcej przytulania;):p i tak pokazuje ta owu w nieskończoność :D a tak serio to oby to była pierwsza i trochę dziwna oznaka ciąży :tak:

@Betii35 ten żel to conceive plus, fajny w odczuciach ten żel ;) ja stosowałam 3 cykle i straciłam wene do jego używania ;) ale kilku dziewczynom tu na forum pomógł. Generalnie pomaga plemniczkom naśladując śluz płodny:)

U mnie 10dc, musiałam to sprawdzić przed napisaniem;) Generalnie wyluzowalam na maxa. Może jutro zrobię test owu żeby zobaczyć co i jak. Narazie temperatury nisko. No i co najważniejsze jeszcze 2 ciężkie dni w pracy i urlop !!! :D

@Maliina ✊✊✊ będzie dobrze! Nie stresuj fasolci:)
A o czym ten program telewizyjny jest? Bo ja jakoś nie w temacie?? o_O

@martoosia04 faktycznie dziwna ta twoja owulacja;) a może organizm domaga się więcej przytulania;):p i tak pokazuje ta owu w nieskończoność :D a tak serio to oby to była pierwsza i trochę dziwna oznaka ciąży :tak:

@Betii35 ten żel to conceive plus, fajny w odczuciach ten żel ;) ja stosowałam 3 cykle i straciłam wene do jego używania ;) ale kilku dziewczynom tu na forum pomógł. Generalnie pomaga plemniczkom naśladując śluz płodny:)

U mnie 10dc, musiałam to sprawdzić przed napisaniem;) Generalnie wyluzowalam na maxa. Może jutro zrobię test owu żeby zobaczyć co i jak. Narazie temperatury nisko. No i co najważniejsze jeszcze 2 ciężkie dni w pracy i urlop !!! :D
:) i bardzo dobre podejście :) :) 2 dni szybko miną i odpoczniesz :) Ma być ładna pogoda. :) Życzę Co abyście wrócili z tego urlopu w powiększonym gronie :) :)
Ja z kolei w poniedziałek wracam do pracy i szczerze to mi się nie chce :) dobrze, że od 10.09 dwa tygodnie urlopu :)

reklama
Dziewczyny, dziś temp - 37,10! [emoji33][emoji33][emoji33] zaczynam mieć nadzieję! I owu wskazana w owufriend na niedzielę, co by się zgadzało z moim bólem ktory miałam.

I śniło mi się, że widziałam na swoich majtkach taką malutką kreseczkę, jak nitka, czerwoną i sama sobie we śnie mówiłam, że to implantacja. I i że będzie chłopak [emoji23][emoji23][emoji23] także chyba jestem skazana na facetów [emoji23] i czas szukać męskiego imienia ;)

Do góry