martoosia04
Fanka BB :)
U mnie to wyglądało tak. Ten na dole to test owu. W życiu takiej kreski nie miałam
Zobacz załącznik 888589
Jak mój dzisiejszy owu [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to wyglądało tak. Ten na dole to test owu. W życiu takiej kreski nie miałam
Zobacz załącznik 888589
Mi wychodziły pozytywne testy owu w ciąży ale nie we wczesnej ciąży. Dopiero jakoś tydzień po terminie @Kochane którym się udało w ostatnim czasie zobaczyć dwie kreski.
Jeśli zostały Wam jakieś resztki testów owulacyjnych, to zróbcie jeden i sprawdzimy czy mit o dodatnich testach owu w ciąży jest prawdziwy [emoji4][emoji4]
Co Wy na to ?
Przede wszystkim kwestia wizyty za dwa tyg była przeze mnie napisana jak byś była w ciąży bez jakiś przykrych doświadczeń poprzednio i tylko tyle, to ty sama wiesz czy lekarz będzie chciał ci dać leki itd, ja w związku z tym, że jestem po poronieniu pójdę odrazu po pozytywnej becie bo testom też przestałam wierzyć [emoji6] ale to ja bo mam taki układ z moim lekarzem prowadzącym, jeśli chodzi o betę oczywiście, że wprowadza stres, no kurcze jak się nie stresować jak czekasz na wynik, patrzysz na przyrosty itp, ale jeśli odrazu będzie kiepski przyrost wiesz, że może z tego nic nie wyjść, oczywiście prawidłowe przyrosty też nie gwarantują szczęśliwego zakończenia, ale beta daje już jakiś obraz przynajmniej początków ciąży kiedy to lekarz na USG nic nie widzi...Też mam nadzieję aby było dobrze 2 cykl staran i się udało no super.martwię się nie ukrywam przez doświadczenia ale biorę od początku starań foliik więc jestem dobrej myśli i wierzę w moja istotkemyślę o tej becie czy ja robić szczerze mówiąc bo dużo opinii słyszałam że to jest nie potrzebny stres że lepiej iść dopiero jak lekarz zaleci..a wy co o tym myślicie..i jeszcze to że skoro z dniu miesiączki zrobiłam test to najlepiej się wstrzymać też i pójść dopiero za 2 tyg do lekarza bo i tak nic mi nie powie...No nie wiem co robic. Chciała bym wiedzieć oczywiście czy wszystko ok z maleństwem ale czy nie za wcześnie rzeczywiście??Pozdrawiam was Serdecznie
Jak mój dzisiejszy owu [emoji23]
Zobacz załącznik 888598
i bardzo dobre podejście 2 dni szybko miną i odpoczniesz Ma być ładna pogoda. Życzę Co abyście wrócili z tego urlopu w powiększonym gronie@Maliina będzie dobrze! Nie stresuj fasolci
A o czym ten program telewizyjny jest? Bo ja jakoś nie w temacie??
@martoosia04 faktycznie dziwna ta twoja owulacja a może organizm domaga się więcej przytulania i tak pokazuje ta owu w nieskończoność a tak serio to oby to była pierwsza i trochę dziwna oznaka ciąży
@Betii35 ten żel to conceive plus, fajny w odczuciach ten żel ja stosowałam 3 cykle i straciłam wene do jego używania ale kilku dziewczynom tu na forum pomógł. Generalnie pomaga plemniczkom naśladując śluz płodny
U mnie 10dc, musiałam to sprawdzić przed napisaniem Generalnie wyluzowalam na maxa. Może jutro zrobię test owu żeby zobaczyć co i jak. Narazie temperatury nisko. No i co najważniejsze jeszcze 2 ciężkie dni w pracy i urlop !!!
Maliina - [emoji110][emoji110][emoji110]Spac nie mogę już ze stresu. Buuuu czemu ja taki nerwusek jestem