reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi od wczoraj też wychodzą testy pozytywne .Dwa dni działaliśmy ale dziś daje spokój .Marzę o dziewczynce więc jak będzie to będzie . Marta w tamtym cyklu też miałam takie ciemne krechy w sobie a w niedzielę wieczorem już jaśniała ..Więc różnie z tymi testami jak widać
Malina gratulacje ;)) Masz już betę? Widzisz tak się wyluzowalas że się udało .
tak beta wyszla 40,92

@martoosia04 gdzies kiedys czytalam ze testy owu potrafia byc kilka dni z rzedu pozytywne.

@martoosia04 gdzies kiedys czytalam ze testy owu potrafia byc kilka dni z rzedu pozytywne.

Ja tego nie neguję i wierzę, że tak może być. Aczkolwiek wiecie, łącznie 4 dni z rzędu to już mi wystarczy. Tym sposobem ciężko mi trafić z BDM w córkę ;) musiałabym [emoji173]️ codziennie [emoji849] bo owu przesunęła się z 17dc na 21dc wg Flow. [emoji848]

Ja tego nie neguję i wierzę, że tak może być. Aczkolwiek wiecie, łącznie 4 dni z rzędu to już mi wystarczy. Tym sposobem ciężko mi trafić z BDM w córkę ;) musiałabym [emoji173]️ codziennie [emoji849] bo owu przesunęła się z 17dc na 21dc wg Flow. [emoji848]
serduszkuj sie az ci pipka odpadnie:p
owoc tego bedzie cudny :)
ja mialamw tym cyklu tylko 6 zblizen juz nie produkowalismy jak roboty z naciskiem na dni plodne.

A ja trochę z innej beczki niż starania :):)
Chciałam się pochwalić, że zrobiłam dziś na kolacje rewelacyjne krewetki !!
Trzeba było tam wlać 50 ml białego wina, resztę oczywiście dopiliśmy z M co by się nie zmarnowało :):)
Robiłam dziś test ciążowy, 23 dc niestety biel.
Będzie co Bóg da, test owulacyjny drugi raz w tym cyklu pociemniał wiec liczę, że może z drugiej owulacji sie uda.
Jak oczywiście mój M skończy grać i przyjdzie do sypialni [emoji23][emoji23]
Haha bawcie się dobrze :D

A ja trochę z innej beczki niż starania :):)
Chciałam się pochwalić, że zrobiłam dziś na kolacje rewelacyjne krewetki !!
Trzeba było tam wlać 50 ml białego wina, resztę oczywiście dopiliśmy z M co by się nie zmarnowało :):)
Robiłam dziś test ciążowy, 23 dc niestety biel.
Będzie co Bóg da, test owulacyjny drugi raz w tym cyklu pociemniał wiec liczę, że może z drugiej owulacji sie uda.
Jak oczywiście mój M skończy grać i przyjdzie do sypialni [emoji23][emoji23]
Mmm, uwielbiam krewetki! A teraz miłych staranek [emoji16]

Popelnilam chyba największy blad. Zrobilam test z porannego moczu tej samej marki co zawsze i wydaje mi sie ze kreska jest slabsza niz dotychczas. Masakra:(

Po 3 min zrobil sie jakby wyrazniejszy uff

Ostatnia edycja:
reklama
Popelnilam chyba największy blad. Zrobilam test z porannego moczu tej samej marki co zawsze i wydaje mi sie ze kreska jest slabsza niz dotychczas. Masakra:(

Po 3 min zrobil sie jakby wyrazniejszy uff

Przestań robić testy! Jesteś w ciąży i koniec! Beta urośnie. Ty mnie zaraź ciąża a nie tam panikujesz, że coś tam blade jest. Nie jest!

Do góry