Julia198805
Fanka BB :)
A czułam się sennie albo bóle głowy zawroty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz dziś taka kreskę to owulacja może być nawet i za 2 dni. Więc ja bym jednak próbowała złapać męża. Tak może znowu być stracony cykl. Ale może też być dziewczynka ze stosunku w dniu owulacji. Chociaż każdy wierzy w co chce [emoji4] ja też marzę o dziewczynce bo też mam 2 chłopców ale ciągle też bije się z myślami czy mają sens te przerwy [emoji57] może trafimy na majówki i będziemy razem czekały na córki, oby [emoji1]
Jak masz dziś taka kreskę to owulacja może być nawet i za 2 dni. Więc ja bym jednak próbowała złapać męża. Tak może znowu być stracony cykl. Ale może też być dziewczynka ze stosunku w dniu owulacji. Chociaż każdy wierzy w co chce [emoji4] ja też marzę o dziewczynce bo też mam 2 chłopców ale ciągle też bije się z myślami czy mają sens te przerwy [emoji57] może trafimy na majówki i będziemy razem czekały na córki, oby [emoji1]
To co @martooosia04 poprawiamy na ta córkę ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja już kurna nie wiem co robić [emoji85]
Ja tez chętna na majówki i różowa ciąże [emoji7]
no wlasnie taki dziwny w dole w podbrzuszu. niby nachodzi i przestaje.Jak na @? To podobno się często zdarza na początku ciąży [emoji4]
Mi się marzył pierwszy syn, a potem córka. I się udało [emoji7]Ja marzyłam o synku a podobno siedzi u mnie dziewczynka Ale będzie oczywiście kochana coreczka mamusi i tatusia <3
Jest nas 3 [emoji5]To co @martooosia04 poprawiamy na ta córkę ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja już kurna nie wiem co robić [emoji85]
Ja tez chętna na majówki i różowa ciąże [emoji7]
Ja osobiście bym poprawiała. Skoro od wczoraj test to może być też jutro owulacja, a to 4 dni. Dosc dlugo jak na plemniki. A jaki masz śluz dzisiaj?Powiem ci, że nie wiem co robić. Pokażę Wam zaraz mój wykres z owu i podpowiecie, ok? My celujemy w dziewczynkę, więc planujemy [emoji173]️ zawsze przed owu co by mi te męskie plemniki nie pokrzyżowały planów.
To co, poprawiać dzis? Przypominam, że od wczoraj mam mega mocna kreskę na owulacyjnym. Ciemniejszą niż testowa.
Zobacz załącznik 887898
Zobacz załącznik 887899
ooooo! az nie moge sie doczekacA ja niedawno miałam tak silny ból podbrzusza, że musiałam na szybko termofor przykładać, bo aż słabo mi się robiło...
Kupiłam 2 testy.