reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jak masz dziś taka kreskę to owulacja może być nawet i za 2 dni. Więc ja bym jednak próbowała złapać męża. Tak może znowu być stracony cykl. Ale może też być dziewczynka ze stosunku w dniu owulacji. Chociaż każdy wierzy w co chce [emoji4] ja też marzę o dziewczynce bo też mam 2 chłopców ale ciągle też bije się z myślami czy mają sens te przerwy [emoji57] może trafimy na majówki i będziemy razem czekały na córki, oby [emoji1]

No chyba dorwę go dziś [emoji848] co by cyklu nie stracić.

Jak masz dziś taka kreskę to owulacja może być nawet i za 2 dni. Więc ja bym jednak próbowała złapać męża. Tak może znowu być stracony cykl. Ale może też być dziewczynka ze stosunku w dniu owulacji. Chociaż każdy wierzy w co chce [emoji4] ja też marzę o dziewczynce bo też mam 2 chłopców ale ciągle też bije się z myślami czy mają sens te przerwy [emoji57] może trafimy na majówki i będziemy razem czekały na córki, oby [emoji1]

To co @martooosia04 poprawiamy na ta córkę ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja już kurna nie wiem co robić [emoji85]

Ja tez chętna na majówki i różowa ciąże [emoji7]

Powiem ci, że nie wiem co robić. Pokażę Wam zaraz mój wykres z owu i podpowiecie, ok? My celujemy w dziewczynkę, więc planujemy [emoji173]️ zawsze przed owu co by mi te męskie plemniki nie pokrzyżowały planów.

To co, poprawiać dzis? Przypominam, że od wczoraj mam mega mocna kreskę na owulacyjnym. Ciemniejszą niż testowa.

IMG_2337.JPG

IMG_2336.JPG

Załączniki

• IMG_2337.JPG
    IMG_2337.JPG
    349,1 KB · Wyświetleń: 266
  • IMG_2336.JPG
    IMG_2336.JPG
    241 KB · Wyświetleń: 252
Jak na @? To podobno się często zdarza na początku ciąży [emoji4]
no wlasnie taki dziwny w dole w podbrzuszu. niby nachodzi i przestaje.
no nic czekam na bete potem poprawke bety by widziec przyrost i jesli bedzi eok i nie bedzie krwawien to bede czekac na wizyte planuje 30 sierpnia
ale nie wiem czy doktorek juz bedzie bo ma miec urlop. Napisze do niego smsa.

Ja marzyłam o synku a podobno siedzi u mnie dziewczynka :) Ale będzie oczywiście kochana coreczka mamusi i tatusia <3
Mi się marzył pierwszy syn, a potem córka. I się udało [emoji7]
Oczywiście wiadomo że co by nie było to kochałoby się tak samo.
A trzecie to już mi obojętne czy będzie chłopak czy dziewczynka bo parke już mam [emoji7]

A ja niedawno miałam tak silny ból podbrzusza, że musiałam na szybko termofor przykładać, bo aż słabo mi się robiło...
Kupiłam 2 testy.

Mi się marzył chłopiec, a potem córka, mam dwóch synów którzy mają siebie nawzajem i są nierozlaczni. Nie zamienilabym tej kolejności za nic. A teraz to już pragnę dziewczyny, ale jak będzie chłopak to też pokocham miłością bezgraniczna i zacznę planować 4 dziecko haha

Jest nas 3 [emoji5]
Powiem ci, że nie wiem co robić. Pokażę Wam zaraz mój wykres z owu i podpowiecie, ok? My celujemy w dziewczynkę, więc planujemy [emoji173]️ zawsze przed owu co by mi te męskie plemniki nie pokrzyżowały planów.

To co, poprawiać dzis? Przypominam, że od wczoraj mam mega mocna kreskę na owulacyjnym. Ciemniejszą niż testowa.

Zobacz załącznik 887898
Zobacz załącznik 887899
Ja osobiście bym poprawiała. Skoro od wczoraj test to może być też jutro owulacja, a to 4 dni. Dosc dlugo jak na plemniki. A jaki masz śluz dzisiaj?

reklama
Do góry