reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny korzystacie może z dzbanków filtrujących ? Zastanawiam się nad zakupem, ale konkretnie chciałabym zastąpić tym dzbankiem kupowanie wody butelkowej, uważam, że wyjdzie mi zakup filtra po pierwsze taniej po drugie nie muszę dźwigać zgrzewek z wodą, a idzie mi tego mnóstwo bo tylko wodę pijemy ;)

Dziewczyny korzystacie może z dzbanków filtrujących ? Zastanawiam się nad zakupem, ale konkretnie chciałabym zastąpić tym dzbankiem kupowanie wody butelkowej, uważam, że wyjdzie mi zakup filtra po pierwsze taniej po drugie nie muszę dźwigać zgrzewek z wodą, a idzie mi tego mnóstwo bo tylko wodę pijemy ;)
U nas taka woda że nawrt przefiltrowana dobrze zagotować. Tylko potem mniej kamienia w dzbanku.

Mężowi strasznie zależy na dziecku, wg niego nawet nie musiałabym pracować bo raczej dałibysny radę ale ja sobie nie wyobrażam siedzieć w donu :-( owszem macierzyński ale chciałabym moc wrócić do pracy po tym.

A co chwile mam dziwne myśli że np skoro mam już 27 lat to czas najwyższy, później znowu że w sumie to nie tragedia, że to normalne że dziewczyny zachodzą w pierwszą ciążę nawet 30..i już sama nie wiem :-)
Najlepiej nie patrzeć na innych, każda para ma swój czas. Bo każdy ma inne potrzeby. Ja np mam 28 i już staramy się o 3 dziecko, a moja starsza siostra rok temu 30 juz skoncyzla, a dopiero ma pierwsze 2moesieczne dziecko [emoji6]

Witam,
Chciałam się przedstawić jestem tu nowa :) lat 26 miejscowość Warszawa może ktoś jest też z Warszawy ? :D razem z mężem zaczęliśmy starania o dzidziusia cykl 1 :)
Hej! Zerknij na pierwszą stronę wątku, prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz aby cie dopisać napisz mi dane do tabelki. :)

PS. Moja kotka ma na imię Bunia. :D

Tylko co z tego, jak ja w pracy właśnie, M. też... widzimy się wieczorem. [emoji173]️ były dwa dni temu (w sob o 1 w nocy) więc teoretycznie może coś wyjdzie... a nie chce wieczorem [emoji173]️ bo poluje na dziewczynkę i nie chciałabym by jakies szybsze męskie plemniki dały czadu i przegoniły babskie - rozumiecie? [emoji23]
Jak masz dziś taka kreskę to owulacja może być nawet i za 2 dni. Więc ja bym jednak próbowała złapać męża. Tak może znowu być stracony cykl. Ale może też być dziewczynka ze stosunku w dniu owulacji. Chociaż każdy wierzy w co chce [emoji4] ja też marzę o dziewczynce bo też mam 2 chłopców ale ciągle też bije się z myślami czy mają sens te przerwy [emoji57] może trafimy na majówki i będziemy razem czekały na córki, oby [emoji1]

Strasznie mnie brzuch boli. Mam nadzieje ze to normalne. Wczoraj tez mnie bolal ale tlumaczylam to sobie stresem przed tak dluga podróżą.

reklama
Do góry