Genadia
Fanka BB :)
Raczej chodzi mi o zbadanie hormonów, przegląd podwozia itd.Ale żeby zrobić monitoring? To jakieś 2-3 dni po @ przy tak krótkich cyklach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej chodzi mi o zbadanie hormonów, przegląd podwozia itd.Ale żeby zrobić monitoring? To jakieś 2-3 dni po @ przy tak krótkich cyklach.
U nas taka woda że nawrt przefiltrowana dobrze zagotować. Tylko potem mniej kamienia w dzbanku.Dziewczyny korzystacie może z dzbanków filtrujących ? Zastanawiam się nad zakupem, ale konkretnie chciałabym zastąpić tym dzbankiem kupowanie wody butelkowej, uważam, że wyjdzie mi zakup filtra po pierwsze taniej po drugie nie muszę dźwigać zgrzewek z wodą, a idzie mi tego mnóstwo bo tylko wodę pijemy
Mi głównie chodzi o picie tej wody z tego dzbanka u mnie woda chyba nie jest najgorsza, a kupowanie tej wody butelkowej mnie wkurza po prostu [emoji4]U nas taka woda że nawrt przefiltrowana dobrze zagotować. Tylko potem mniej kamienia w dzbanku.
Ja jestem z Warszawy [emoji4] witaj i powodzenia!Witam,
Chciałam się przedstawić jestem tu nowa lat 26 miejscowość Warszawa może ktoś jest też z Warszawy ? razem z mężem zaczęliśmy starania o dzidziusia cykl 1
Najlepiej nie patrzeć na innych, każda para ma swój czas. Bo każdy ma inne potrzeby. Ja np mam 28 i już staramy się o 3 dziecko, a moja starsza siostra rok temu 30 juz skoncyzla, a dopiero ma pierwsze 2moesieczne dziecko [emoji6]Mężowi strasznie zależy na dziecku, wg niego nawet nie musiałabym pracować bo raczej dałibysny radę ale ja sobie nie wyobrażam siedzieć w donu :-( owszem macierzyński ale chciałabym moc wrócić do pracy po tym.
A co chwile mam dziwne myśli że np skoro mam już 27 lat to czas najwyższy, później znowu że w sumie to nie tragedia, że to normalne że dziewczyny zachodzą w pierwszą ciążę nawet 30..i już sama nie wiem :-)
Hej! Zerknij na pierwszą stronę wątku, prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz aby cie dopisać napisz mi dane do tabelki.Witam,
Chciałam się przedstawić jestem tu nowa lat 26 miejscowość Warszawa może ktoś jest też z Warszawy ? razem z mężem zaczęliśmy starania o dzidziusia cykl 1
Jak masz dziś taka kreskę to owulacja może być nawet i za 2 dni. Więc ja bym jednak próbowała złapać męża. Tak może znowu być stracony cykl. Ale może też być dziewczynka ze stosunku w dniu owulacji. Chociaż każdy wierzy w co chce [emoji4] ja też marzę o dziewczynce bo też mam 2 chłopców ale ciągle też bije się z myślami czy mają sens te przerwy [emoji57] może trafimy na majówki i będziemy razem czekały na córki, oby [emoji1]Tylko co z tego, jak ja w pracy właśnie, M. też... widzimy się wieczorem. [emoji173]️ były dwa dni temu (w sob o 1 w nocy) więc teoretycznie może coś wyjdzie... a nie chce wieczorem [emoji173]️ bo poluje na dziewczynkę i nie chciałabym by jakies szybsze męskie plemniki dały czadu i przegoniły babskie - rozumiecie? [emoji23]
Jak na @? To podobno się często zdarza na początku ciąży [emoji4]Strasznie mnie brzuch boli. Mam nadzieje ze to normalne. Wczoraj tez mnie bolal ale tlumaczylam to sobie stresem przed tak dluga podróżą.