reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam tak samo i też zostawiłam to naturze chociaż jeszcze nie wiem czy nowa praca będzie od września czy od października ale stwierdziłam że jak znajdę np teraz czy za miesiąc to zostanę w starej pracy a jak znajdę w nowej to będę pracować dotąd do póki będę dobrze się czuła :) taką decyzję podjęliśmy z mężem więc co ma być to będzie bez dochodu napewno nie zostanę więc tym się nie martwię a uważam że praca nawet nie wiadomo jak wspaniała nie powinna być ważniejsza od rodziny;) najwyżej nowy pracodawca się zdenerwuje ale każdy kto zatrudnia kobietę musi liczyć się z tym że może ona zajść w ciążę nawet nie planowaną
No cóż jak mi się szybko uda to będą musieli zrozumieć, że zdarza się, że metody antykoncepcji zawodzą [emoji23] zresztą nie ma co gdybać jak się szybko uda i będę się czuła w miarę to nie muszę też odrazu mówić tylko mogę powiedzieć po 12 tc spokojnie ;)
Zresztą może się okazać, że praca do dupy i będę chciała uciekać czym prędzej więc czas pokaże nie ma co się nastawiać [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny, nie było mnie jakiś czas na forum, ktos ujrzał dwie kreski?
Wiem, że Malina i gratuluję!
A u mnie dolina pierwszy cs skończył się @ przed czasem, cykl trwał 21 dni. Ja zawsze miałam krotkie cykle ale raczej ponizej 24 dni się nie zdarzały... jak myślicie w którym dniu cyklu warto przejść się do gina, żeby sprawdzić krótkie cykle i krótkie @?

Hej dziewczyny, nie było mnie jakiś czas na forum, ktos ujrzał dwie kreski?
Wiem, że Malina i gratuluję!
A u mnie dolina pierwszy cs skończył się @ przed czasem, cykl trwał 21 dni. Ja zawsze miałam krotkie cykle ale raczej ponizej 24 dni się nie zdarzały... jak myślicie w którym dniu cyklu warto przejść się do gina, żeby sprawdzić krótkie cykle i krótkie @?
Ale żeby zrobić monitoring? To jakieś 2-3 dni po @ przy tak krótkich cyklach.

reklama
Witam,
Chciałam się przedstawić jestem tu nowa :) lat 26 miejscowość Warszawa może ktoś jest też z Warszawy ? :D razem z mężem zaczęliśmy starania o dzidziusia cykl 1 :)

Do góry