Mamulkakubusia
Fanka BB :)
9 tydz a mi wychodzi 10 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dokładnie tak samo dziewczyny. Wszyscy pytają, a ja nie wytrzymuję i wpadam w złość.Tez czasem myślę tak o nas, jak mi nie zależało na dziecku, to wszyscy mogli gadać sobie do woli, a teraz to mnie mega wkurza, zero delikatnosci, ze może po prostu nam nie wychodzi...
Witaj :-) opowiedz czy miałaś monitoring jakieś wspomagacze?Witam wszyskie staraczki Ja rowniez staram sie o dzidziusia niestety od 14 cykli nie udaje sie Mam nadzieje ze z wami te niepowodzenia łatwiej bedzie przetrwac :* Pozdrawiam
Oglądam tv a syn skacze po pokoju [emoji5]. Za chwilkę idziemy do łóżka. Ten pierwszy trymestr mnie wykańcza. Zazdroszczę tym co już są w drugim.Co porabiacie dziewczyny?
Mój nie chce spać :/Oglądam tv a syn skacze po pokoju [emoji5]. Za chwilkę idziemy do łóżka. Ten pierwszy trymestr mnie wykańcza. Zazdroszczę tym co już są w drugim.
Nie nie mialam żadnych wspomagaczy. Od przyszłego cyklu rozpoczynam monitoring. Teraz miałam caly szereg badań hormonalnych w 3dc i 14 dc i czekam jeszcze na 21 dc aby zbadac progesteron.Witaj :-) opowiedz czy miałaś monitoring jakieś wspomagacze?
Bo ten link najlepiej wkleić w sygnaturze.Co zle robię że mi to z tygodniem ciąży wyskakuje u góry albo wgl. ?jak to zrobić?
Ja liczę na to że pójdzie szybko spać bo w ciągu dnia spał tylko godzinę.[/IMG]
Mój nie chce spać :/
I szybko chyba nie pójdzie...