reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ekstra :D
Z ciekawości zapytam, ile kosztował ten ClearBlue? W sumie fajna alternatywa dla bety, żeby sprawdzić ile przyrasta i czy zgodnie z tc.

Co do nóg w górze po stosunku...Szalone jesteście dziewczyny :D!
30zł zaplacilam za test.
jestem juz spokojniejsza bo te co kreski pokzuja juz mnie tyle razy zawiodly tyle ze tym razem moze na zdj az tak nie widac ale one sa ewidentnie rozowe.

@Migdalove ile jestes dpo? ja robilam pierwszy w 8dpo i byl cien cienia. odczekalam te kilka dni i dzis juz jest rozowo.

A ja mam dylemat. Biorę od kilku cykli duphaston, a od dwóch miesięcy euthyrox i glucophage na moje niby rzekome pco i wysokie tsh. Zastanawiam się czy nie spróbować tego cyklu bez duphastonu i zobaczę czy dostanę okres w miarę normalnie.Bo bez niego to nie miałam kilka miesięcy :-( a teraz tsh mi spadło ładnie do 1.3 jak myślicie? Bo skoro możliwe że wszystko wróciło do normy to szkoda się faszerowac niepotrzebnie.
Mi przy euthyroxie cykle się skróciły, fakt, że to dopiero drugi, ale efekt widać, a próbowałaś z Ovarinem albo podobnym suplementem na PCO ? Możesz spróbować z odstawieniem duphastonu może akurat ;)

30zł zaplacilam za test.
jestem juz spokojniejsza bo te co kreski pokzuja juz mnie tyle razy zawiodly tyle ze tym razem moze na zdj az tak nie widac ale one sa ewidentnie rozowe.

@Migdalove ile jestes dpo? ja robilam pierwszy w 8dpo i byl cien cienia. odczekalam te kilka dni i dzis juz jest rozowo.
Nie mam pojęcia ile jestem dpo. ;) U nas wszystko na luzie, żadnych testów owu czyobserwacji. ;)

Nie bardzo :-( endokrynolog przyjeżdża z bardzo daleka, mam wizytę dopiero na wrzesień bo tak mi zalecił przyjść (po 3 miesiącach przyjmowania euthyroxu). Telefon do niego odpada. Ginekologa też zmieniam bo do tego do którego chodziłam już nie wrócę po tym jak zbagatelizowal tsh ponad 4,0, zastanawiam się po prostu czy nie próbować bez tego duphastonu, że staraniami nie mamy parcia, odlozylismy je na 3 miesiące więc pomyślałam że to dobry moment sprawdzić czy "działam" bez wspomagacza :-)
A skąd jesteś ? Może poszukaj jakiegoś godnego zaufania ginekologa na znany lekarz.pl ;)

A skąd jesteś ? Może poszukaj jakiegoś godnego zaufania ginekologa na znany lekarz.pl ;)
Oj ja się przejechałam na tym portalu, lekarz miał bardzo dużo super opinii a okazało się, że to najgorszy lekarz jakiego spotkałam. Nie dość, że nie badał na wizytach kiedy na prawdę było trzeba to jeszcze by posłał mnie na tamten świat... Lepiej takie opinie weryfikować między znajomymi. :)

Oj ja się przejechałam na tym portalu, lekarz miał bardzo dużo super opinii a okazało się, że to najgorszy lekarz jakiego spotkałam. Nie dość, że nie badał na wizytach kiedy na prawdę było trzeba to jeszcze by posłał mnie na tamten świat... Lepiej takie opinie weryfikować między znajomymi. :)
Oczywiście zdarzają się i tacy, ale jeśli tych pozytywnych opinii jest 50 to uważam, że jednak gdyby był do dupy to nie miał by tylu pozytywów ;) ja swojego chwalę, ale oczywiście są też osoby, ktorym nie przypadł do gustu ;)

reklama
Oczywiście zdarzają się i tacy, ale jeśli tych pozytywnych opinii jest 50 to uważam, że jednak gdyby był do dupy to nie miał by tylu pozytywów ;) ja swojego chwalę, ale oczywiście są też osoby, ktorym nie przypadł do gustu ;)
Mój miał właśnie ponad 50 dlatego ze spokojem do niego poszłam ale okazało się tak jak napisałam wcześniej. :)

Do góry