reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tam to już w ogóle nie było nic na mamę, w sieciówkach a tym bardziej w tej cenie co ona chciała. Pójdziemy jeszcze raz do tego małego butiku, gdzie mierzyła tą śliczną sukienkę i może w końcu dostanie swój rozmiar. Mierzyła 46 i niestety był za mały w barkach, tak na brzuszku i biodrach spoko tylko my z tych barczystych. ;)
No to fakt w sieciowych sklepach zazwyczaj rozmiar 42 ewentualnie 44 :/

reklama
No to fakt w sieciowych sklepach zazwyczaj rozmiar 42 ewentualnie 44 :/
Mama by weszła w te 44 czy 42 gdyby nie nieszczęsne barki i ramiona, serio jesteśmy bardzo szerokie w tych rejonach i niestety czasami rękawki są po prostu za ciasne a to nie jest wygodne. Ja ogólnie noszę S i M ale często właśnie nie mieszczę się w ramionach i barkach. :D Ot taka męska budowa ciała. :D Szkoda wielka. Sukienek jak na mnie od groma a mama zła i zrozpaczona. Teraz na allegro znalazłam fajną luźną sukienkę, prostą ale na cywilny i obiad myślę, że spoko:
są też inne kolory ale najbardziej mamę widzę w tym.
36b6d26b4f919a780ca5f7f914fe

Mama by weszła w te 44 czy 42 gdyby nie nieszczęsne barki i ramiona, serio jesteśmy bardzo szerokie w tych rejonach i niestety czasami rękawki są po prostu za ciasne a to nie jest wygodne. Ja ogólnie noszę S i M ale często właśnie nie mieszczę się w ramionach i barkach. :D Ot taka męska budowa ciała. :D Szkoda wielka. Sukienek jak na mnie od groma a mama zła i zrozpaczona. Teraz na allegro znalazłam fajną luźną sukienkę, prostą ale na cywilny i obiad myślę, że spoko:
stylowi_pl_moda-damska_sukienka-dla-figury-jablko-szukaj-w-google_7202746.jpg

Załączniki

• stylowi_pl_moda-damska_sukienka-dla-figury-jablko-szukaj-w-google_7202746.jpg
    stylowi_pl_moda-damska_sukienka-dla-figury-jablko-szukaj-w-google_7202746.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 99
A jak oceniasz moje ft4 i ft3 ? W normie ?
Tak inne parametry tarczycowe masz ok, może rzeczywiście ta sytuacja z ciążą namieszała u Ciebie, tak też mogło być z FSH i LH. Ja na Twoim miejscu bym powtórzyła badania za jakiś miesiąc, bo na same przeciwciała leków się nie daje.

Migdalove, wydaje mi się, że ta sukienka uwydatni szerokie barki.

reklama
Do góry