reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jestem nad jeziorem i potrzebne nam słoneczko. Wczoraj cały dzień padało.. I było chłodno. Dziś słońce nas obudziło i oby długo się utrzymało bo idziemy zaraz organizują u nas zumbe na plaży.

reklama
Tak inne parametry tarczycowe masz ok, może rzeczywiście ta sytuacja z ciążą namieszała u Ciebie, tak też mogło być z FSH i LH. Ja na Twoim miejscu bym powtórzyła badania za jakiś miesiąc, bo na same przeciwciała leków się nie daje.
Ok a co z tym fsh i lh ? Podzieliłam lh/fsh i wynik 0,69 to zły ?

IMG_2334.JPG

Moj test owu z dziś.

Załączniki

• IMG_2334.JPG
    IMG_2334.JPG
    244 KB · Wyświetleń: 222
Mi te testy dwa dni pozytywne wychodziły :)

Wczoraj
IMG_2314.JPG

Dziś
IMG_2334.JPG

Wydaje mi się, że oba pozytywne, co? Tak w owufriend zaznaczyłam, ale dzisiejsza temp zakłamana bo jestem po podróży, tylko kilku godz snu i nie mierzona w czasie, więc zakłamana na maksa.

Załączniki

• IMG_2314.JPG
    IMG_2314.JPG
    336,2 KB · Wyświetleń: 244
  • IMG_2334.JPG
    IMG_2334.JPG
    244 KB · Wyświetleń: 244
Ja tez miałam jeszcze nizszy stosunek i zaszłam w ciaze, jskos 0.3 chyba. Lekarz powiedzial, ze gorzej jak jest powyzej 1, wtedy moze wskazywac na pcos.
Kazal po miesiacu powtorzyc, ale juz bylam w ciąży ;)
Eeh ja nie wiem co teraz z ta tarczyca :/ jutro bede dzwonić się umówić na prywatna wizytę. Tylko teraz nie wiem czy lepiej zaprzestać starania, bo jeśli bd musiała leki przyjmować ? To ile to bd trwało 3 miesiące?

reklama
Do góry