reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja wróciłam niedawno z zakupów. Jestem wycieńczona, szukanie sukienki dla mamy mnie doprowadzało do takich nerwów. Nie nosi na co dzień sukienek i nic jej się nie podoba a jak już się spodobało to nie było rozmiaru... Mama jest przy tuszy i ciężko z sukienkami, może nie tylko co przez brzuszek ale jest barczysta i ma szerokie ramiona ( ja mam tak samo po niej :D ). Jeszcze jakby mogła wydać te 200 zł to nie było by problemu, a do 100zł nic ładnego nie było niestety.

W ogóle tak mnie dzisiaj jajnik (chyba jajnik) rwał, później przestało na chwilę i brzuch zaczął boleć jak na @...

Ja wróciłam niedawno z zakupów. Jestem wycieńczona, szukanie sukienki dla mamy mnie doprowadzało do takich nerwów. Nie nosi na co dzień sukienek i nic jej się nie podoba a jak już się spodobało to nie było rozmiaru... Mama jest przy tuszy i ciężko z sukienkami, może nie tylko co przez brzuszek ale jest barczysta i ma szerokie ramiona ( ja mam tak samo po niej :D ). Jeszcze jakby mogła wydać te 200 zł to nie było by problemu, a do 100zł nic ładnego nie było niestety.

W ogóle tak mnie dzisiaj jajnik (chyba jajnik) rwał, później przestało na chwilę i brzuch zaczął boleć jak na @...
A w galeri ? Mohito, Reserved teraz sporo sukienek na wyprzedażach [emoji4]

reklama
A w galeri ? Mohito, Reserved teraz sporo sukienek na wyprzedażach [emoji4]
Tam to już w ogóle nie było nic na mamę, w sieciówkach a tym bardziej w tej cenie co ona chciała. Pójdziemy jeszcze raz do tego małego butiku, gdzie mierzyła tą śliczną sukienkę i może w końcu dostanie swój rozmiar. Mierzyła 46 i niestety był za mały w barkach, tak na brzuszku i biodrach spoko tylko my z tych barczystych. ;)

Do góry