8Ania8
Fanka BB :)
A bierzesz jakiś lek na tarczycę ? Jeśli w 4 to stosunek FSH do LH też nie jest najlepszy.W 4 dniu cyklu. Możliwe ze hormon ciazowy mógłby podwyższać ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bierzesz jakiś lek na tarczycę ? Jeśli w 4 to stosunek FSH do LH też nie jest najlepszy.W 4 dniu cyklu. Możliwe ze hormon ciazowy mógłby podwyższać ?
Nie, Hashimoto to choroba, w której wytwarzane są przeciwciała niszczące tarczycę. Jak masz samo TSH podwyższone, to jest to zwykła niedoczynność.Ania a jak ja mam niedoczynność i antyTPO mam 0, ale antyTG mam 1,69 teoretycznie w normie, ale jest to też świadczy o chorobie Hashimoto?
Sent from my Moto G (5S) using Forum BabyBoom mobile app
Jak dla mnie pozytyw
To wybaw sie dobrze na weselu@martoosia04 pozytyw ja bym na wszelki wypadek podziałała jutro jak wrocisz
A tak poza tym witam nowe dziewczyny
U mnie 5 dc czyli najlepsze przede mną
A teraz siedzę sobie u fryzjera z farbą na głowie a na 16 na wesele idziemy
A u mnie są te przeciwciała wyszły w tym badaniu anty-TG 1,69Nie, Hashimoto to choroba, w której wytwarzane są przeciwciała niszczące tarczycę. Jak masz samo TSH podwyższone, to jest to zwykła niedoczynność.
Ale to jest w normie, chyba że w jakichś innych jednostkach miałaś.A u mnie są te przeciwciała wyszły w tym badaniu anty-TG 1,69
Mam w normie myślałam, że jak jest cokolwiek powyżej 0 to świadczy o HashimotoAle to jest w normie, chyba że w jakichś innych jednostkach miałaś.
Nie do tej wartości podanej w normach, wszystkie zdrowe osoby mogą tyle mieć. Rzadko zdarza się, żeby ktoś miał 0.Mam w normie myślałam, że jak jest cokolwiek powyżej 0 to świadczy o Hashimoto
DziękujeNie do tej wartości podanej w normach, wszystkie zdrowe osoby mogą tyle mieć. Rzadko zdarza się, żeby ktoś miał 0.
1 dawka teoretycznie powinna działać 24h więc nie ma to znaczenia raczej. Najważniejsze są Ft3 i Ft4, nie samo TSH.Dziękuje
A powiedz mi badanie TSH powinnam robić przed wzięciem euthyrox czy po ?