Jak dla mnie domowe laboratorium jak najbardziej pozytyw dzialajcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladny wynik testu pozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy...
Jaja mój m. Zawsze mówi że przeczysci komin i od razu @ przychodzi [emoji23][emoji23][emoji849] też mi się tak zdarzało kilka razy.
Bardzo ladny wynik testu pozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy...
U mnie też 14 dc ale test wyszedł negatywny więc pewnie we wtorek owulka będzie tak jak w tamtym miesiącu wyszło w 17 DC ale śluzu też nie widaćU mnie dziś 14 dc i teoretycznie dziś lub jutro powinna być owu ale w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic nie robię porostu odpuściłam i czekam na wtorkowa wizytę u gin i decyzje jakie leczenie trzeba rozpocząć..... Ale śluzu plodnego ani odrobinę, pojawiło się go trochę w środę i tyle nawet przy szyjce jest taki mleczny i ani odrobinę nie rozciagliwy....