reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Zobacz załącznik 887088

Dzisiejszy test. Chyba mogę uznać za pozytyw, co?
Bardzo ladny wynik testu :) pozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy... :confused:

@martoosia04 pozytyw:tak: ja bym na wszelki wypadek podziałała jutro jak wrocisz;):p

A tak poza tym witam nowe dziewczyny:)
U mnie 5 dc czyli najlepsze przede mną :p:D
A teraz siedzę sobie u fryzjera z farbą na głowie a na 16 na wesele idziemy:)

Bardzo ladny wynik testu :) pozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy... :confused:

Bladzioch pojawił mi się w poniedziałek. Zrobiłam tak dla sprawdzenia czy będzie coś widać, a tak regularnie to sprawdzam od czw i te z Allegro wlasnie taki wynik dają. Te z DL zdecydowanie lepsze. Wzięłam na wyjazd ze sobą co by móc kontrolować.

U mnie dziś 14 dc i teoretycznie dziś lub jutro powinna być owu ale w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic nie robię porostu odpuściłam i czekam na wtorkowa wizytę u gin i decyzje jakie leczenie trzeba rozpocząć..... Ale śluzu plodnego ani odrobinę, pojawiło się go trochę w środę i tyle nawet przy szyjce jest taki mleczny i ani odrobinę nie rozciagliwy....

U mnie dziś 14 dc i teoretycznie dziś lub jutro powinna być owu ale w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic nie robię porostu odpuściłam i czekam na wtorkowa wizytę u gin i decyzje jakie leczenie trzeba rozpocząć..... Ale śluzu plodnego ani odrobinę, pojawiło się go trochę w środę i tyle nawet przy szyjce jest taki mleczny i ani odrobinę nie rozciagliwy....
U mnie też 14 dc ale test wyszedł negatywny więc pewnie we wtorek owulka będzie tak jak w tamtym miesiącu wyszło w 17 DC ale śluzu też nie widać;)

Cześć dziewczyny zastanawia mnie czy może któraś z Was miała podobny problem do mojego. Jestem już 8 dni po zastrzyku ovitrelle teraz lekarz dołożył mi luteinę 2*1. Mój problem tkwi w tym ze strasznie płacze. Budzę codziennie sie o 5 nad ranem,wstaje i płacze do godziny 6:30 później popołudniu a potem na wieczór. Chowam się przed mężem żeby mnie nie widział w takim stanie i nawet nie powiedziałam mu o tym. Sama głupieje.

reklama
Do góry