reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Zobacz załącznik 887088

Dzisiejszy test. Chyba mogę uznać za pozytyw, co?
Bardzo ladny wynik testu :) pozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy... :confused:

@martoosia04 pozytyw:tak: ja bym na wszelki wypadek podziałała jutro jak wrocisz;):p

A tak poza tym witam nowe dziewczyny:)
U mnie 5 dc czyli najlepsze przede mną :p:D
A teraz siedzę sobie u fryzjera z farbą na głowie a na 16 na wesele idziemy:)

Bardzo ladny wynik testu :) pozytyw! A z ciekawosci, ile dni przed dzisiejszym testem pojawila Ci sie blada kreska na tym drugim tescie (wczoraj juz widze ze widac )? Stosuje takie same i chce sobie porownac. Mi sie wydaje ze mam owulacje (czuje klucie) przy bladej kresce (wg testu jeszcze wynik negatywny). Moze za szybko sie staramy... :confused:

Bladzioch pojawił mi się w poniedziałek. Zrobiłam tak dla sprawdzenia czy będzie coś widać, a tak regularnie to sprawdzam od czw i te z Allegro wlasnie taki wynik dają. Te z DL zdecydowanie lepsze. Wzięłam na wyjazd ze sobą co by móc kontrolować.

U mnie dziś 14 dc i teoretycznie dziś lub jutro powinna być owu ale w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic nie robię porostu odpuściłam i czekam na wtorkowa wizytę u gin i decyzje jakie leczenie trzeba rozpocząć..... Ale śluzu plodnego ani odrobinę, pojawiło się go trochę w środę i tyle nawet przy szyjce jest taki mleczny i ani odrobinę nie rozciagliwy....

U mnie dziś 14 dc i teoretycznie dziś lub jutro powinna być owu ale w tym cyklu nie mierze temperatury ani nic nie robię porostu odpuściłam i czekam na wtorkowa wizytę u gin i decyzje jakie leczenie trzeba rozpocząć..... Ale śluzu plodnego ani odrobinę, pojawiło się go trochę w środę i tyle nawet przy szyjce jest taki mleczny i ani odrobinę nie rozciagliwy....
U mnie też 14 dc ale test wyszedł negatywny więc pewnie we wtorek owulka będzie tak jak w tamtym miesiącu wyszło w 17 DC ale śluzu też nie widać;)

Cześć dziewczyny zastanawia mnie czy może któraś z Was miała podobny problem do mojego. Jestem już 8 dni po zastrzyku ovitrelle teraz lekarz dołożył mi luteinę 2*1. Mój problem tkwi w tym ze strasznie płacze. Budzę codziennie sie o 5 nad ranem,wstaje i płacze do godziny 6:30 później popołudniu a potem na wieczór. Chowam się przed mężem żeby mnie nie widział w takim stanie i nawet nie powiedziałam mu o tym. Sama głupieje.

reklama
Do góry