reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?
IMG_20180810_175406672.jpg

Załączniki

• IMG_20180810_175406672.jpg
    IMG_20180810_175406672.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 408
reklama
Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie :)

Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie :)
Witaj, zapraszamy [emoji4] a długo staraliście się o pierwszą córkę? Ja mam 33 lata i staram się o pierwszą dzidzię [emoji4]

Czesc Ka :) o corke staralismy sie 2 razy po 3 miesiace (pierwsza ciaza nieudana) dlatego dla mnie 6 miesiecy juz sie wydaje dlugo :) A Ty dlugo sie starasz?

Witaj! :) Życzę aby szybko się wam udało. :) Widzę, że póki co jestem najmłodsza. :)

reklama
Kurcze u mnie @ za ok 5 dni i już mnie korci do testowania. Dobrze że dziś się opralam przed wejściem do apteki :)

Dostałam 2 mega cukinie od cioci (zrobię ketchup z nich) i są w zaokrąglonym kształcie i niosąc je do domu miałam wrażenie że dzieciątko mam na rękach, taki mają kształt hehe to już się nazywają urojenia :) też tak macie że co chwilę widzicie kobiety w ciąży i z maleństwami w wózku? Nawet jak wyjechaliśmy na urlop kto to mieszkał naprzeciwko, a jakże pani w 8mcu ;)

Haha nie jesteś jedyna, też nagle zaczęłam dostrzegać w okół mase rodzicow z wózkami i kobitki w ciąży :p pewnie zawsze ich tyle było, ale teraz bardziej zwracamy na to uwagę bo też byśmy tak chciały ;). Albo co smieszniejsze, na wakacjach nad morzem mój S. kupił mi pamiątkę xD... pluszową fokę :D:p i ona ma taki kształt że jak ułożyć na ręce to podobnie jak maluszek leży xD a moj S. wariat jeden to czasem w zartach udaje że ta foka to nasz mały bąbel i ją tuli albo glaszcze gadając do niej jak do dziecka xD chyba tez juz powariowal nie mogąc się doczekać albo robi to bo wie że mam z niego wtedy niezły ubaw :laugh2::rolleyes::rofl2::-D.

Do góry