reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?
IMG_20180810_175406672.jpg

Załączniki

• IMG_20180810_175406672.jpg
    IMG_20180810_175406672.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 402
reklama
Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie :)

Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie :)
Witaj, zapraszamy [emoji4] a długo staraliście się o pierwszą córkę? Ja mam 33 lata i staram się o pierwszą dzidzię [emoji4]

Czesc Ka :) o corke staralismy sie 2 razy po 3 miesiace (pierwsza ciaza nieudana) dlatego dla mnie 6 miesiecy juz sie wydaje dlugo :) A Ty dlugo sie starasz?

Witaj! :) Życzę aby szybko się wam udało. :) Widzę, że póki co jestem najmłodsza. :)

reklama
Kurcze u mnie @ za ok 5 dni i już mnie korci do testowania. Dobrze że dziś się opralam przed wejściem do apteki :)

Dostałam 2 mega cukinie od cioci (zrobię ketchup z nich) i są w zaokrąglonym kształcie i niosąc je do domu miałam wrażenie że dzieciątko mam na rękach, taki mają kształt hehe to już się nazywają urojenia :) też tak macie że co chwilę widzicie kobiety w ciąży i z maleństwami w wózku? Nawet jak wyjechaliśmy na urlop kto to mieszkał naprzeciwko, a jakże pani w 8mcu ;)

Haha nie jesteś jedyna, też nagle zaczęłam dostrzegać w okół mase rodzicow z wózkami i kobitki w ciąży :p pewnie zawsze ich tyle było, ale teraz bardziej zwracamy na to uwagę bo też byśmy tak chciały ;). Albo co smieszniejsze, na wakacjach nad morzem mój S. kupił mi pamiątkę xD... pluszową fokę :D:p i ona ma taki kształt że jak ułożyć na ręce to podobnie jak maluszek leży xD a moj S. wariat jeden to czasem w zartach udaje że ta foka to nasz mały bąbel i ją tuli albo glaszcze gadając do niej jak do dziecka xD chyba tez juz powariowal nie mogąc się doczekać albo robi to bo wie że mam z niego wtedy niezły ubaw :laugh2::rolleyes::rofl2::-D.

Do góry