paulina1994
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Witaj, zapraszamy [emoji4] a długo staraliście się o pierwszą córkę? Ja mam 33 lata i staram się o pierwszą dzidzię [emoji4]Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie
Ja myślę że jeszcze z dzień max dwaDziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Teoretycznie rok, ale praktycznie to tak pół [emoji3]Czesc Ka o corke staralismy sie 2 razy po 3 miesiace (pierwsza ciaza nieudana) dlatego dla mnie 6 miesiecy juz sie wydaje dlugo A Ty dlugo sie starasz?
Witaj! Życzę aby szybko się wam udało. Widzę, że póki co jestem najmłodsza.Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie
Kurcze u mnie @ za ok 5 dni i już mnie korci do testowania. Dobrze że dziś się opralam przed wejściem do apteki
Dostałam 2 mega cukinie od cioci (zrobię ketchup z nich) i są w zaokrąglonym kształcie i niosąc je do domu miałam wrażenie że dzieciątko mam na rękach, taki mają kształt hehe to już się nazywają urojenia też tak macie że co chwilę widzicie kobiety w ciąży i z maleństwami w wózku? Nawet jak wyjechaliśmy na urlop kto to mieszkał naprzeciwko, a jakże pani w 8mcu