Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja jak miałam taki test to od razu dzialalismy i wyszło Nie czekałam na ciemniejszyJeszcze negatyw, prawda?Zobacz załącznik 886787
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak miałam taki test to od razu dzialalismy i wyszło Nie czekałam na ciemniejszyJeszcze negatyw, prawda?Zobacz załącznik 886787
Ja jak miałam taki test to od razu dzialalismy i wyszło Nie czekałam na ciemniejszy
Oby byly u was dobreMój był dzisiaj na badaniu.
Ciekawe co mu wyjdzie:/ trochę się obawiam, bo fajury pali jak smok, a piwko tez lubi ale oczywiście przed badaniem miał zakaz alko
A kiedy masz termin @?Wiecie co?? Ten moj wczorajszy test poszlam sprawdzic i w zasadzie juz tego cienia nie widac
Super ze Majcia tak rosnie Kasiu powiedz mi jak synek zareagowal na mlodsza siostrzyczke?My po pediatrze.
Maja przekroczyła wagę urodzeniowa (2450) i waży 2600
W 8 dni przybrała 230 g
I okazuje się że Maja jako wczesniak ma darmowe szczepionki skojarzone.
Aleks zachwycony. Ale przygotowywaliśmy go do przyjścia dzidziusia jeszcze podczas staran i potem podczas ciąży. Tulil się do brzucha, całował go. A teraz tuli i całuję Maje wychodzi do przedszkola i krzyczy :, papa mama, papa Maja [emoji23]A kiedy masz termin @?
Super ze Majcia tak rosnie Kasiu powiedz mi jak synek zareagowal na mlodsza siostrzyczke?
Jak dla mnie to jeszcze nie pozytyw.Jeszcze negatyw, prawda?Zobacz załącznik 886787
Jejku ale slodko <3Aleks zachwycony. Ale przygotowywaliśmy go do przyjścia dzidziusia jeszcze podczas staran i potem podczas ciąży. Tulil się do brzucha, całował go. A teraz tuli i całuję Maje wychodzi do przedszkola i krzyczy :, papa mama, papa Maja [emoji23]
Termin mam 14.08A kiedy masz termin @?
Super ze Majcia tak rosnie Kasiu powiedz mi jak synek zareagowal na mlodsza siostrzyczke?