reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mam 9dc tabletki lyka od 2.08 nie tracimy czasu☺ zapas 20 testow jestem mega nie cierpliwa oszczedzam sie w domu bo jestem po zabiegu skrócenia szyjki i panicznie boje się poronienia.zaraz po 2 kreskach i becie ide po krazeki leze cale szczęście nie pracuje

Wiecie co?? Ten moj wczorajszy test poszlam sprawdzic i w zasadzie juz tego cienia nie widac:(
A kiedy masz termin @?
My po pediatrze.
Maja przekroczyła wagę urodzeniowa (2450) i waży 2600 :)
W 8 dni przybrała 230 g :)
I okazuje się że Maja jako wczesniak ma darmowe szczepionki skojarzone.
Super ze Majcia tak rosnie:) Kasiu powiedz mi jak synek zareagowal na mlodsza siostrzyczke?

A kiedy masz termin @?

Super ze Majcia tak rosnie:) Kasiu powiedz mi jak synek zareagowal na mlodsza siostrzyczke?
Aleks zachwycony. Ale przygotowywaliśmy go do przyjścia dzidziusia jeszcze podczas staran i potem podczas ciąży. Tulil się do brzucha, całował go. A teraz tuli i całuję Maje :) wychodzi do przedszkola i krzyczy :, papa mama, papa Maja [emoji23]

Cześć dziewczyny.
Przez urlop zrobilam sobie przerwe w czytaniu Was...Ale teraz nadrobić to ojeju.
Byliśmy nad morzem.. pogida trafiła nam się na medal.caly czas słoneczko grzalo. Akurat dni płodne były więc korzystaliśmy ile wlezie. Teraz siedzę nad jeziorem i korzystam jeszcze z urlopu..dopiero w czwartek do pracy. Dziś wreszcie chłodniejszy dzień ufff te kilku dniowa temperatury po 35 stopni dawały czadu ..po dupce lał się pot..aż nie bylo ochoty na Przytulanki...
Trzymam kciuki za tym co się udało... muszę poczytać żeby zobaczyć ile II kresek.
Powodzenia w dalszych staraniach ✊

reklama
Do góry