reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny umialybyscie zinterpretować wyniki nasienia ? Mi się wydaje, ze chyba w porządku są- wiadomo jeszcze do lekarza pójdę ale może wy coś podpowiecie...

Bo moje wyniki to chyba katastrofa... przeraziłam się bo anty TPO i anty TG mi wyszło mega podwyższone ;( trochę się boje, bo kilka lat temu jedna lekarka mi powiedziała ze wyczuwa guzki - ja niestety nic z tym nie robiłam, No i teraz wyszło co wyszło ;( czytałam gdzieś, ze właśnie najlepiej zrobic do 6 tyg. Po poronieniu te anty - ale czy możliwe ze przez ciąże wynik jest zawyżony??

Załączniki

• 1944342F-C9BD-458B-A3CE-C412EF893C1B.jpeg
    1944342F-C9BD-458B-A3CE-C412EF893C1B.jpeg
    817,2 KB · Wyświetleń: 109
reklama
A to są moje wyniki...

Załączniki

• 1B5CE9BB-0368-407C-AA62-28B7A0227E08.jpeg
    1B5CE9BB-0368-407C-AA62-28B7A0227E08.jpeg
    57,1 KB · Wyświetleń: 111
  • F5E3BBA5-6F4A-42B4-A6AE-E138892FBF66.jpeg
    F5E3BBA5-6F4A-42B4-A6AE-E138892FBF66.jpeg
    77,5 KB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny umialybyscie zinterpretować wyniki nasienia ? Mi się wydaje, ze chyba w porządku są- wiadomo jeszcze do lekarza pójdę ale może wy coś podpowiecie...

Bo moje wyniki to chyba katastrofa... przeraziłam się bo anty TPO i anty TG mi wyszło mega podwyższone ;( trochę się boje, bo kilka lat temu jedna lekarka mi powiedziała ze wyczuwa guzki - ja niestety nic z tym nie robiłam, No i teraz wyszło co wyszło ;( czytałam gdzieś, ze właśnie najlepiej zrobic do 6 tyg. Po poronieniu te anty - ale czy możliwe ze przez ciąże wynik jest zawyżony??
Mąż ma bardzo dobry wynik badania. Morfologia jest niesamowicie wysoka, w życiu się z taką nie spotkałam.

@IrenaX na tyle, co czytałam o wynikach nasienia to te są super. Także tylko się cieszyć :tak:
Co do Twoich wyników to tak jak pisze Ania jest duże prawdopodobieństwo hashimoto. Powinnaś pójść do endokrynologa, zrobić resztę badań tarczycowych i USG tarczycy. Jeśli to Cię w jakiś sposób pocieszy, to ja miałam jakiś rok temu Anty TPO powyżej 2 tys, a anty TG powyzej 500;) teraz dzięki leczeniu, odpowiedniej suplementacji i diecie udało mi się trochę wyciszyć ten proces autoimmunologiczny i ostatnie anty TPO miałam 160 i mega cieszyłam się z tego wyniku;) także Twoje nie są takie tragiczne, ale działać w tej kwestii na pewno trzeba i nie zostawiać tego. I uszy do góry :tak: będzie dobrze:tak:

Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Jutro lub pojutrze zda mi sie ze bedzie pozytyw:)
Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie :)
Jasne witaj i sie rozgosc;)

Hej! A u mnie 20dc. Jeszcze parę dni i też będę wypatrywać @. :) Umówiłam się z mamą na babskie zakupy, muszę sobie kupić kosmetyków sporo, bo się wszystko pokończyło a mama sukienkę na nasz ślub.

reklama
Wogole dzien dobry:) Dzis 28dc i 13dp. Jutro godzina 0 czy @ przyjdzie czy nie. Piersi ani podbrzusze poki co nie boli.

Może ciąża bezobjawowa [emoji23][emoji1307]

U mnie wczoraj po pracy powtórka [emoji173]️ nawet cała noc trzymałam w sobie co trzeba [emoji23][emoji23][emoji23] temp. spada, więc liczę, że owu jutro będzie [emoji1307] niech plemniczki babskie tam sobie siedzą i czekają [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Irena, co do wyników męża, to chyba są super. Ja się nie znam, ale na moje oko u niego jest ok, a to ważne! Przynajmniej jesteście spokojni [emoji1307]

Do góry