reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny umialybyscie zinterpretować wyniki nasienia ? Mi się wydaje, ze chyba w porządku są- wiadomo jeszcze do lekarza pójdę ale może wy coś podpowiecie...

Bo moje wyniki to chyba katastrofa... przeraziłam się bo anty TPO i anty TG mi wyszło mega podwyższone ;( trochę się boje, bo kilka lat temu jedna lekarka mi powiedziała ze wyczuwa guzki - ja niestety nic z tym nie robiłam, No i teraz wyszło co wyszło ;( czytałam gdzieś, ze właśnie najlepiej zrobic do 6 tyg. Po poronieniu te anty - ale czy możliwe ze przez ciąże wynik jest zawyżony??

Załączniki

• 1944342F-C9BD-458B-A3CE-C412EF893C1B.jpeg
    1944342F-C9BD-458B-A3CE-C412EF893C1B.jpeg
    817,2 KB · Wyświetleń: 102
reklama
A to są moje wyniki...

Załączniki

• 1B5CE9BB-0368-407C-AA62-28B7A0227E08.jpeg
    1B5CE9BB-0368-407C-AA62-28B7A0227E08.jpeg
    57,1 KB · Wyświetleń: 106
  • F5E3BBA5-6F4A-42B4-A6AE-E138892FBF66.jpeg
    F5E3BBA5-6F4A-42B4-A6AE-E138892FBF66.jpeg
    77,5 KB · Wyświetleń: 94
Dziewczyny umialybyscie zinterpretować wyniki nasienia ? Mi się wydaje, ze chyba w porządku są- wiadomo jeszcze do lekarza pójdę ale może wy coś podpowiecie...

Bo moje wyniki to chyba katastrofa... przeraziłam się bo anty TPO i anty TG mi wyszło mega podwyższone ;( trochę się boje, bo kilka lat temu jedna lekarka mi powiedziała ze wyczuwa guzki - ja niestety nic z tym nie robiłam, No i teraz wyszło co wyszło ;( czytałam gdzieś, ze właśnie najlepiej zrobic do 6 tyg. Po poronieniu te anty - ale czy możliwe ze przez ciąże wynik jest zawyżony??
Mąż ma bardzo dobry wynik badania. Morfologia jest niesamowicie wysoka, w życiu się z taką nie spotkałam.

@IrenaX na tyle, co czytałam o wynikach nasienia to te są super. Także tylko się cieszyć :tak:
Co do Twoich wyników to tak jak pisze Ania jest duże prawdopodobieństwo hashimoto. Powinnaś pójść do endokrynologa, zrobić resztę badań tarczycowych i USG tarczycy. Jeśli to Cię w jakiś sposób pocieszy, to ja miałam jakiś rok temu Anty TPO powyżej 2 tys, a anty TG powyzej 500;) teraz dzięki leczeniu, odpowiedniej suplementacji i diecie udało mi się trochę wyciszyć ten proces autoimmunologiczny i ostatnie anty TPO miałam 160 i mega cieszyłam się z tego wyniku;) także Twoje nie są takie tragiczne, ale działać w tej kwestii na pewno trzeba i nie zostawiać tego. I uszy do góry :tak: będzie dobrze:tak:

Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Jutro lub pojutrze zda mi sie ze bedzie pozytyw:)
Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie :)
Jasne witaj i sie rozgosc;)

Hej! A u mnie 20dc. Jeszcze parę dni i też będę wypatrywać @. :) Umówiłam się z mamą na babskie zakupy, muszę sobie kupić kosmetyków sporo, bo się wszystko pokończyło a mama sukienkę na nasz ślub.

reklama
Wogole dzien dobry:) Dzis 28dc i 13dp. Jutro godzina 0 czy @ przyjdzie czy nie. Piersi ani podbrzusze poki co nie boli.

Może ciąża bezobjawowa [emoji23][emoji1307]

U mnie wczoraj po pracy powtórka [emoji173]️ nawet cała noc trzymałam w sobie co trzeba [emoji23][emoji23][emoji23] temp. spada, więc liczę, że owu jutro będzie [emoji1307] niech plemniczki babskie tam sobie siedzą i czekają [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Irena, co do wyników męża, to chyba są super. Ja się nie znam, ale na moje oko u niego jest ok, a to ważne! Przynajmniej jesteście spokojni [emoji1307]

Do góry