reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja kiedyś jak dostałam skierowanie do kardiologa na CITO to zaproponowali mi termin za 8 miesięcy. Koniec końców poszłam prywatnie... i jak sobie pomyśle, ze 30% z pensji idzie ja ZUS i podatki to mnie szlak trafia bo ja z państwowej służby zdrowia korzystam jedynie w zakresie rodzinnego raz na pol roku jak do tej pory albo i rzadziej...
Ja też bym poszła najchętniej prywatnie ale na ten moment nie mogę sobie pozwolić bo u nas to koszt 870zł...

reklama
Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
Trzymam w kciuki :) chociaż ja po ostatnim to chyba cienia nie do końca wierzę. Z całego serca życzę żeby ciemniala ta druga kreska.

Trzymam kciuki [emoji110] oby kreska ciemniala [emoji6][emoji110] testuj ponownie dopiero w dniu spodziewanej @ [emoji6]
Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
Ja sama juz w takie cienie nie wierze bo dwa cykle pod rząd miałam podobne a @ przychodzila po kiku dniach wiec u mnie takie cienie raczej oznaczaly biochemiczne..

Trzymam kciuki [emoji110] oby kreska ciemniala [emoji6][emoji110] testuj ponownie dopiero w dniu spodziewanej @ [emoji6]
Ja sama juz w takie cienie nie wierze bo dwa cykle pod rząd miałam podobne a @ przychodzila po kiku dniach wiec u mnie takie cienie raczej oznaczaly biochemiczne..
No tak znam to skads. Ja w 1cs nie mialam cb bo badalam bete i proga. A w 2cs nie badalam wiec nie wiem.. Ale raczej te plamienia i skąpy okres nie pasuja.. Czytalam ze przy cb jest dosc mocne krwawienie ze skrzepami ale opóźnienia mialam w @3-4 dni. Poprostu pech i testy lipne. Po powrocie kupie w DOZ strumieniowy i one jeszcze mnie nie zawiodly.

No tak znam to skads. Ja w 1cs nie mialam cb bo badalam bete i proga. A w 2cs nie badalam wiec nie wiem.. Ale raczej te plamienia i skąpy okres nie pasuja.. Czytalam ze przy cb jest dosc mocne krwawienie ze skrzepami ale opóźnienia mialam w @3-4 dni. Poprostu pech i testy lipne. Po powrocie kupie w DOZ strumieniowy i one jeszcze mnie nie zawiodly.
No to u Ciebie to pewnie lipny test byl wtedy[emoji6] oby tym razem kreska ciemniala jak trzeba [emoji110]

U mnie krwawienie po tych cieniach bylo takie jak zawsze czyli obfite (choć teraz @ tak obfita byla tylko dwa dni- co mi sie nigdy nie zdarzalo- no i plamienia do 8dc.)... wiec obstawiam ze to byla biochem... dwa razy.. pod rząd..ehh.. no nic zyje dalej, mam juz jednego szkraba i musi mi wystarczyć [emoji4]

No to u Ciebie to pewnie lipny test byl wtedy[emoji6] oby tym razem kreska ciemniala jak trzeba [emoji110]

U mnie krwawienie po tych cieniach bylo takie jak zawsze czyli obfite (choć teraz @ tak obfita byla tylko dwa dni- co mi sie nigdy nie zdarzalo- no i plamienia do 8dc.)... wiec obstawiam ze to byla biochem... dwa razy.. pod rząd..ehh.. no nic zyje dalej, mam juz jednego szkraba i musi mi wystarczyć [emoji4]
A ja właśnie w 1 cs mialam okropna @ takie silne krwawienie 2 dni ze skrzepami.. A w 2cs jakbym jej prawie nie miala.. A teraz w 3cs mam nadzieje ze jej miec wcale nie bede.

Ostatnio wspominałyście o sprzedaży rzeczy dziecięcych, ja też postanowiłam sprzedać jedną rzecz. Karuzelę SKIP HOP, nie jest mi potrzebna a jak już się kiedyś uda to kupię taką jaka mi wtedy będzie się podobać.

Ostatnio wspominałyście o sprzedaży rzeczy dziecięcych, ja też postanowiłam sprzedać jedną rzecz. Karuzelę SKIP HOP, nie jest mi potrzebna a jak już się kiedyś uda to kupię taką jaka mi wtedy będzie się podobać.
Ja sie dzisiaj zmobilizowalam do przejrzenia tych wszystkich malych ubranek i wystawilam na sprzedaż [emoji57]

reklama
Ja od razu sprzedawalam jak chłopaki wyrastali to na bieżąco szło na sprzedaż. Nie chciałam trzymać tego w domu. Nie planowałam więcej dzieci. Ale teraz, jak widać to co innego. Po młodszym mam jeszcze wózek nawet 3w1, a po starszym łóżeczko (turystyczne). Wiec na początek jestesmy ustawieni. Nie kupowałabym nowego wózka nawet jakby to była dziewczynka. Co tam ze wózek szaro-błękitny [emoji23] gondola jak nowa to po co wydawać bez sensu pieniądze.

Do góry