reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Malina po cichutku gratuluję :**

Forget ty nie pisz takich rzeczy bo ja 6dni przed @ i zaraz polecę po test i pewnie wyjdzie czysty a ja podłamana hehehe

[emoji846] z tymi testami to nie ma reguły niestety [emoji846] jednym wychodzą kilka dni przed @, innym dopiero po @. Nie zgadniesz z naszymi organizmami [emoji846] w każdym razie trzymam kciuki za II kreski [emoji846] czas najwyższy na kolejny wysp

Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
Jest :D! Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie ciemniejsza :).

Co do Waszej rozmowy, to ja jestem socjalistka i uważam, że państwo powinno wspierać swoich obywateli. Bogaci powinni dzielić się z biedniejszymi itd. Mi kraje skandynawskie, czy nawet Niemcy w tej materii bardzo imponują. Tam nikt nie narzeka, że mu z podatków kupę kasy "zabierają", żeby innych wesprzeć. Dla mnie to oczywiste działanie. Sama chętnie oddaję w podatkach kasę i cieszę się, że wreszcie część z niej trafia do ludzi. Korzystam z 500+ i bardzo sobie ten program chwalę. Ale oczywiście każdy z nas jest inny i szczęśliwie możemy się różnić :).

U mnie 30dc i cisza. Objawów zero (ani na @ ani na ciążę, żadnego bólu piersi, jajników, mdłości czy rozciągania). Temperatura jednak po spadku w 8-9 dpo wysoka - powyżej 37. Zaczynam mieć nadzieję, że może jednak wczasy były owocne ;). Ale z testem czekam do 34dc, czyli mojego najdłuższego w ostatnim czasie cyklu. Nie chcę się nakręcać, tym bardziej po ostatniej stracie staram się podchodzić z dużą ostrożnością.

Hahahaha, widać, że w NFZ inaczej CITO rozumieją [emoji3]

Ja kiedyś jak dostałam skierowanie do kardiologa na CITO to zaproponowali mi termin za 8 miesięcy. Koniec końców poszłam prywatnie... i jak sobie pomyśle, ze 30% z pensji idzie ja ZUS i podatki to mnie szlak trafia bo ja z państwowej służby zdrowia korzystam jedynie w zakresie rodzinnego raz na pol roku jak do tej pory albo i rzadziej...

reklama
Do góry