reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie tyle ślub co przygotowania, dla nas ważne jest celebrowanie tego dnia. :) Ślub sam cywilny weźmiemy jeszcze w tym miesiącu, drugi ślub (humanistyczny) i wesele w listopadzie. ;)
Każdy chce żeby ten dzień wypadł jak najlepiej, ale najważniejsze jest reszte życia, to jak szanujemy się codziennie, jak rozwiązujemy problemy między sobą [emoji6]

reklama
@Migdalove każde miasto ma swoje zalety i wady ;) ja tez wolałbym mieszkać w dużym mieście, ale mieszkam gdzie mieszkam i trzeba znaleźć pozytywne aspekty każdej sytuacji [emoji4] ja nauczyłam się nienarzekac, mam dwie ręce, dwie nogi, głowę na karku jakoś sobie poradzę i ty tak samo ;)
Ja to nie chciałabym mieszkać w jakimkolwiek mieście, zycie na wsi mi odpowiada, szkoda, że tylko w moim powiecie trudno o pracę. Nie jestem z tych osób które narzekają, tylko dobija mnie ta cała sytuacja. ;)

Ja to nie chciałabym mieszkać w jakimkolwiek mieście, zycie na wsi mi odpowiada, szkoda, że tylko w moim powiecie trudno o pracę. Nie jestem z tych osób które narzekają, tylko dobija mnie ta cała sytuacja. ;)
Rozumiem ;) też czasami mam gorsze dni ;) będzie dobrze głowa do góry wszystko się jakoś ułoży zobaczysz [emoji4][emoji10]

Cześć dziewczyny, może mnie któraś z was jeszcze pamięta :) w czerwcu już byłam pewna ze się udało, niestety była to raczej ciąża biochemiczna :/ teraz odpuściliśmy całkowicie, byliśmy na wakacjach, zresetowalismy się całkowicie :)
Ale mam do was takie pytanie. Wczoraj robiłam badania prolaktyny i tsh bo w czwartek ode na kontrole. Czy spotkała się któraś z was z prolaktyna poniżej normy? Od kwietnia biorę dostinex bo miałam ja podwyższona, a teraz norma jest od 5,18 a ja mam 0,93.... :/

@Maliina z jednej strony cię rozumiem, bo rozumiem ta chęć bycia mamą. Ja w cyklach stymulowanych też byłam pewna, że w ciąży jestem i nawet do autobusu nie podbiegałam, bo to wstrząsy ;) nie mówiąc już o podniesieniu czegoś cięższego;) ale po 3 takich cyklach poczułam, że jeszcze jeden taki i popadnę w paranoję ;) Teraz żyję normalnie i praktycznie w ogóle nie zastanawiam sie czy jestem, czy nie jestem w ciąży. Tak jak dziewczyny pisały jak się będzie miało zagnieździć to się zagnieździ. Także korzystaj z wakacji i baw się dobrze, a ja trzymam kciuki żebyś po urlopie ujrzała upragnione 2 kreseczki:tak:
:) mogę podpytać jak dzisiaj u Ciebie? :) Ciągle trzymam kciuki :)

:) mogę podpytać jak dzisiaj u Ciebie? :) Ciągle trzymam kciuki :)
Hej kochana❤️ pewnie, że mozesz:) dziękuję za trzymanie kciuków :) no ale niestety w tym cyklu również się nie udało. Właśnie pół godziny temu dostałam @... mówi się trudno. Pochodzę po górach, wypocznę i olewam w tym cyklu wszystko;) urlop to urlop;) od wszystkiego;) tzn. podziałamy w dni płodne ;) ale na jeszcze większym luzie niż 2 ostatnie cykle;) czuje że wrócę do gry tak na poważnie jak mąż zbije tą prolaktynę, ale tabletki też zacznie brać już po urlopie. Tak realnie patrząc to nastawiam się na cykl listopadowy i grudniowy;) choć żadnego nie odpuszczamy i w każdym dzialamy;)
a ty jak się czujesz ??? Zwolnisz trochę i odpoczniesz?? ;) posłuchasz doktorka?? jak tam w pracy wszyscy przyjęli wiadomość jak im powiedziałaś? Bo z tego co pamiętam miałaś ostatnio chyba mówić??

reklama
Dziewczyny nie biegałam chyba z dwa tyg bo gorąco, ale dziś mówię nie trzeba wziąć się w garść, normalnie biegam 6 km, dziś dałam radę 4, ale i tak jestem dumna, że się ruszyłam [emoji4]

Do góry