reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie tyle ślub co przygotowania, dla nas ważne jest celebrowanie tego dnia. :) Ślub sam cywilny weźmiemy jeszcze w tym miesiącu, drugi ślub (humanistyczny) i wesele w listopadzie. ;)
Każdy chce żeby ten dzień wypadł jak najlepiej, ale najważniejsze jest reszte życia, to jak szanujemy się codziennie, jak rozwiązujemy problemy między sobą [emoji6]

reklama
@Migdalove każde miasto ma swoje zalety i wady ;) ja tez wolałbym mieszkać w dużym mieście, ale mieszkam gdzie mieszkam i trzeba znaleźć pozytywne aspekty każdej sytuacji [emoji4] ja nauczyłam się nienarzekac, mam dwie ręce, dwie nogi, głowę na karku jakoś sobie poradzę i ty tak samo ;)
Ja to nie chciałabym mieszkać w jakimkolwiek mieście, zycie na wsi mi odpowiada, szkoda, że tylko w moim powiecie trudno o pracę. Nie jestem z tych osób które narzekają, tylko dobija mnie ta cała sytuacja. ;)

Ja to nie chciałabym mieszkać w jakimkolwiek mieście, zycie na wsi mi odpowiada, szkoda, że tylko w moim powiecie trudno o pracę. Nie jestem z tych osób które narzekają, tylko dobija mnie ta cała sytuacja. ;)
Rozumiem ;) też czasami mam gorsze dni ;) będzie dobrze głowa do góry wszystko się jakoś ułoży zobaczysz [emoji4][emoji10]

Cześć dziewczyny, może mnie któraś z was jeszcze pamięta :) w czerwcu już byłam pewna ze się udało, niestety była to raczej ciąża biochemiczna :/ teraz odpuściliśmy całkowicie, byliśmy na wakacjach, zresetowalismy się całkowicie :)
Ale mam do was takie pytanie. Wczoraj robiłam badania prolaktyny i tsh bo w czwartek ode na kontrole. Czy spotkała się któraś z was z prolaktyna poniżej normy? Od kwietnia biorę dostinex bo miałam ja podwyższona, a teraz norma jest od 5,18 a ja mam 0,93.... :/

@Maliina z jednej strony cię rozumiem, bo rozumiem ta chęć bycia mamą. Ja w cyklach stymulowanych też byłam pewna, że w ciąży jestem i nawet do autobusu nie podbiegałam, bo to wstrząsy ;) nie mówiąc już o podniesieniu czegoś cięższego;) ale po 3 takich cyklach poczułam, że jeszcze jeden taki i popadnę w paranoję ;) Teraz żyję normalnie i praktycznie w ogóle nie zastanawiam sie czy jestem, czy nie jestem w ciąży. Tak jak dziewczyny pisały jak się będzie miało zagnieździć to się zagnieździ. Także korzystaj z wakacji i baw się dobrze, a ja trzymam kciuki żebyś po urlopie ujrzała upragnione 2 kreseczki:tak:
:) mogę podpytać jak dzisiaj u Ciebie? :) Ciągle trzymam kciuki :)

:) mogę podpytać jak dzisiaj u Ciebie? :) Ciągle trzymam kciuki :)
Hej kochana❤️ pewnie, że mozesz:) dziękuję za trzymanie kciuków :) no ale niestety w tym cyklu również się nie udało. Właśnie pół godziny temu dostałam @... mówi się trudno. Pochodzę po górach, wypocznę i olewam w tym cyklu wszystko;) urlop to urlop;) od wszystkiego;) tzn. podziałamy w dni płodne ;) ale na jeszcze większym luzie niż 2 ostatnie cykle;) czuje że wrócę do gry tak na poważnie jak mąż zbije tą prolaktynę, ale tabletki też zacznie brać już po urlopie. Tak realnie patrząc to nastawiam się na cykl listopadowy i grudniowy;) choć żadnego nie odpuszczamy i w każdym dzialamy;)
a ty jak się czujesz ??? Zwolnisz trochę i odpoczniesz?? ;) posłuchasz doktorka?? jak tam w pracy wszyscy przyjęli wiadomość jak im powiedziałaś? Bo z tego co pamiętam miałaś ostatnio chyba mówić??

reklama
Dziewczyny nie biegałam chyba z dwa tyg bo gorąco, ale dziś mówię nie trzeba wziąć się w garść, normalnie biegam 6 km, dziś dałam radę 4, ale i tak jestem dumna, że się ruszyłam [emoji4]

Do góry