Dzięki za odpowiedź ....Informacja z DOZ
Preparat Castagnus reguluje pracę przysadki mózgowej, która poprzez centralny układ nerwowy kieruje cyklem miesięcznym i wydzielaniem regulujących go hormonów: estrogenów i progesteronu.
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Szansa jest zawsze szczególnie, że były to dni płodne czekaj do @ i rób test [emoji4]Część dziewczyny od w tym miesiącu znów ponawiam z partnerem starania i obecnie jestem 6 dzień Po owu okres za 7 dni dodam że od owu kuja mnie jajniki co prawda na przemian ale cały czas coś czuję w dole brzucha, oczywiście staraliśmy się w te dni płodne a dokładnie w ostatni dzień według kalendarzyka..co myślicie jest szansa skoro mnie kuja jajniki czy nie mam sobie robić nadzieji...kolejnej...Pozdrawiam
Tylko mi chodziło o coś innego...Dzięki za odpowiedź ....
Dagaa11
Ja brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.
Czyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wygladaJa brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.
Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować.
Pozdrawiam wszystkie starajace się
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować.
Mirakulum
Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.
Hej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia)
Dzięki za odpowiedź. Czyli nic nie szkodzi spróbować.A może akuratHej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia)
Dagaa11
To zależy w czym leży problem. U mnie nie było problemu z progesteronem, wiec ja potrzebowałam czego innego. Sprobowac nie zaszkodzi, a moze pomozeCzyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wyglada
reklama
Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
U mnie w pierwszej ciazy senność była pierwszym objawem. Trzymam kciuki [emoji4]