reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Część dziewczyny od w tym miesiącu znów ponawiam z partnerem starania i obecnie jestem 6 dzień Po owu okres za 7 dni dodam że od owu kuja mnie jajniki co prawda na przemian ale cały czas coś czuję w dole brzucha, oczywiście staraliśmy się w te dni płodne a dokładnie w ostatni dzień według kalendarzyka..co myślicie jest szansa skoro mnie kuja jajniki czy nie mam sobie robić nadzieji...kolejnej...Pozdrawiam:)
Szansa jest zawsze ;) szczególnie, że były to dni płodne ;) czekaj do @ i rób test [emoji4]

Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.
Ja brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.

Ja brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.
Czyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wyglada

Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować. :)
Pozdrawiam wszystkie starajace się :)

Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.

Hej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia:))

Hej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia:))
Dzięki za odpowiedź. Czyli nic nie szkodzi spróbować.A może akurat

Czyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wyglada
To zależy w czym leży problem. U mnie nie było problemu z progesteronem, wiec ja potrzebowałam czego innego. Sprobowac nie zaszkodzi, a moze pomoze :)

reklama
Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować. :)
Pozdrawiam wszystkie starajace się :)

U mnie w pierwszej ciazy senność była pierwszym objawem. Trzymam kciuki [emoji4]

Do góry