Zobacz załącznik 885634
Najniższy test jest dzisiejszy.
Owulka będzie dziś wieczorem albo jutro !![emoji123]
Może to będzie ten cykl II [emoji64]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 885634
Cieszę się, że możecie się znów starać [emoji8]A tymczasem...
witam Was dziewczyny w 1 dc nie wiem, ale jakos tak mnie to cieszy, ze dostałam ta pierwsza @ oby tylko było wszystko dobrze, zeby brzuch nie bolał i w miarę krwawienie nie było obfite to będzie dobrze
Ciesze się, ze można zacząć starania, oby tylko teraz nie zwariować i tyle nie myśleć :/ po prostu starać się dla przyjemności i już
Czekam jeszcze na te wyniki z histopatologii, bo ostatnio dzwoniłam i jeszcze nie było a to już miesiąc od zabiegu minął...
dzisiaj do pracy na popołudnie, a ma być 37 stopni eeeh chyba tam umre jest strasznie goracooo...
Zaraz będzie [emoji16] powodzenia!Zobacz załącznik 885634
Luteina a duphaston to jedno i to samo w zasadzie oba służą do podtrzymania ewentualnej ciąży, więc tym sobie głowy nie zaprzątaj ! [emoji4]Cześć dziewczyny zaczynam drugi swój cykl z ovitrelle. Pierwszy był dla mbie tragedia czemu się nie udało a teraz podałam sobie w pt zastrzyk i pełen luz. Już podchodzę do tego uda się to się uda nie to trudno. Staranka wciąż trwają od poniedziałku dostałam luteinę 2*1 ale zastanawiam się czy nie lepiej byłoby brać duphaston. Ale oczywiście nie można podważać zdania lekarza wiec nawet o to nie zapytałam. Tylko czytalam ze niektóre dziewczyny biorą przez kilka dni luteinę a później Duphaston. A ja luteinę mam brać do momentu gdyby pojawiła się miesiączka to mam przestać a jak nie to brać dalej. Ale już zluzowałam, inne nastawienie oby się udalo
Ja badanie histopatologiczne otrzymałam jakoś 6 tyg po u mnie się przesunęło ze względu na święta, ale na etapie tak wczesnej ciąży badanie to nic nie wniesie, jest to tak naprawdę potwierdzenie tego, że ciąża obumarła i tyleA tymczasem...
witam Was dziewczyny w 1 dc nie wiem, ale jakos tak mnie to cieszy, ze dostałam ta pierwsza @ oby tylko było wszystko dobrze, zeby brzuch nie bolał i w miarę krwawienie nie było obfite to będzie dobrze
Ciesze się, ze można zacząć starania, oby tylko teraz nie zwariować i tyle nie myśleć :/ po prostu starać się dla przyjemności i już
Czekam jeszcze na te wyniki z histopatologii, bo ostatnio dzwoniłam i jeszcze nie było a to już miesiąc od zabiegu minął...
dzisiaj do pracy na popołudnie, a ma być 37 stopni eeeh chyba tam umre jest strasznie goracooo...
Który dc? Jak nie mierzysz regularnie to takie mierzenie wyrywkowe raczej za wiele ci nie powie.. poza tym to wcale nie jest duzy spadek.. wiec nie przekreslaj od razuW tym cyklu zaczęłam mierzyć temp. Oczywiście nieregularnie co drugi trzeci dzień jak to ja. Tyle że widać że dzisiaj spadek, wczoraj bylo 37,2 dzisiaj już 36,8 więc dupa blada raczej będzie