reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzisiaj poszłam zapisać się do ginekologa endokrynologa na NFZ termin dopiero na połowę listopada... Zastanawiam się czy nie iść prywatnie.. Tylko nie wiem czy będzie mnie stać na wszystkie badania :(
O kurcze ale czekania, u mnie na NFZ czekam tydzień, max 3 tygodnie ale rzadko się zdarza tak długo.

reklama
@Fleur86 @ForgetMeeNot to jesteśmy z tych samych okolic :) z tego co pamiętam to chyba wy macie wspólnego doktorka?
Ja za tydzień idę do endokrynologa ginekologa tylko w swojej okolicy i mam nadzieję że da mi coś na zbicie prolaktyny i tylko to będzie problemem który da się łatwo usunąć i szybko się uda....

Tak. Mamy tego samego super doktorka [emoji846], który tez jest endo i położnikiem jednocześnie oraz ma certyfikat FMF, wiec jak będziesz chciała robić prenatalne z Pappa i okazałoby się, ze Twój gin nie ma certyfikatu lub nie robi prenatalnych, to polecam z czystym sercem. Jestem właśnie po.
Cieszę się, ze to on prowadzi moja ciąże. Jakby wszyscy lekarze mieli taki stosunek do pacjenta i podchodzili do niego z takim zaangażowaniem to może służba zdrowia wyglądałaby inaczej. Baaaaaardzo długo szukałam lekarza, przez lata dosłownie, przerobiłam cała masę różnych, przeróżnych osobowości i tego nie zamieniłabym za nic w świcie na innego.. [emoji846] Nawet mój facet go polubił...

Do góry