Klarnecik28
Aktywna w BB
O to nawet nie wiedziałam myślałam że potrzebne skierowanie. Dzięki wielkieNie ...
Zwykle badanie w laboratorium z krwi w Diagnostyce koszt 27 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to nawet nie wiedziałam myślałam że potrzebne skierowanie. Dzięki wielkieNie ...
Zwykle badanie w laboratorium z krwi w Diagnostyce koszt 27 zł
Skierowanie potrzebujesz na prolaktyne z obciążeniem, raz robiłam, ale lekarze już od tego odchodzą więc najważniejsza jest prolatyna podstawowaO to nawet nie wiedziałam myślałam że potrzebne skierowanie. Dzięki wielkie
O kurcze ale czekania, u mnie na NFZ czekam tydzień, max 3 tygodnie ale rzadko się zdarza tak długo.Dzisiaj poszłam zapisać się do ginekologa endokrynologa na NFZ termin dopiero na połowę listopada... Zastanawiam się czy nie iść prywatnie.. Tylko nie wiem czy będzie mnie stać na wszystkie badania
No tyle bym wytrzymała...O kurcze ale czekania, u mnie na NFZ czekam tydzień, max 3 tygodnie ale rzadko się zdarza tak długo.
Poważnie ? U mnie do endo terminy na 3 lata w przód :/ i to wcale nie jakiś nr 1 tylko zwykły endo, który coś tam wie :/O kurcze ale czekania, u mnie na NFZ czekam tydzień, max 3 tygodnie ale rzadko się zdarza tak długo.
Powodzenia w budowie ja swoją skończyłam, od trzech miesięcy mieszkam, ile było nerw i stresu to teraz wszystkim odradzam budowę [emoji23]@ForgetMeeNot dokładnie w Lubartowie, a pod samym lublinem w pliszczynie budujemy nasz wymarzony domek więc do Lublina będzie mi jeszcze bliżej
U nas około 3 miesięcy czekasz do prywatnego endokrynologa, który za wizytę bierze około 200 zł...O kurcze ale czekania, u mnie na NFZ czekam tydzień, max 3 tygodnie ale rzadko się zdarza tak długo.
Do prywatnego 3 miesiące??? No to ostro...U nas około 3 miesięcy czekasz do prywatnego endokrynologa, który za wizytę bierze około 200 zł...
Mi się udało, że ktoś zrezygnował, a tak to bym czekała jeszcze...
@Fleur86 @ForgetMeeNot to jesteśmy z tych samych okolic z tego co pamiętam to chyba wy macie wspólnego doktorka?
Ja za tydzień idę do endokrynologa ginekologa tylko w swojej okolicy i mam nadzieję że da mi coś na zbicie prolaktyny i tylko to będzie problemem który da się łatwo usunąć i szybko się uda....