paulina1994
Fanka BB :)
Już doczytałam, że 5 cykl starań nie chce cię denerwować, ale zdrowe kobiety zachodzą czasami nawet po roku więc musisz być cierpliwa, a to, że się nakrecasz powoduje tylko barierę psychiczną, ja widzisz teraz idę do nowej pracy bladego pojęcia nie mam czy po okresie próbnym dostane umowę bo różnie może być, ale wzięłam na wstrzymanie, nie będę się starać od października to będę od grudnia, nie od grudnia to od stycznia i myślisz, że mi łatwo, jeszcze po poronieniu jak miałam tulić brzdąca w domu, a ja myślę w ogóle o zajściu w ciążę w czasie przyszłym też na początku chciałam wszystko jak najszybciej każde niepowodzenie traktowałam jak porażkę życiową, ale zrozumiałam, że to nie wyścig szczurów nie teraz może za miesiąc głowa do góry zmień trochę nastawienie, wyjdź ze znajomymi, napij się, odstresuj, pomyśl, że prędzej czy później w ciąży będziesz, jasne każda wolałaby żeby to było wcześniej, ale nie zawsze tak jest jak chcemy, ja to sobie teraz tłumacze trochę inaczej, może organizm nie jest jeszcze gotowy? Może lepiej poczekać niż żeby organizm załapał, a za chwilę poronić...Dla mnie to nie jest szybko... Szybko to ja bym chciała zajść w ciążę.. Bo już te starania mnie odbijają.. Ciągle negatywne testy i doszukiwanie się objawów jeszcze przed miesiaczka
Będzie dobrze trzymam kciuki kochana [emoji9]