reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chciałam napisać, że nikt nie ma certyfikatu do badań prenatalnych, ale twierdzą, że takowe badania wykonują [emoji17]

Certyfikat jest niezwykle istotny. Tylko lekarze z certyfikatem mogą posługiwać się programem, który szacuje ryzyko podstawowe i skorygowane wad płodu na podstawie wywiadu z przyszła mama, biochemii z krwi, czyli białka Pappa i wolnego bHCG plus obraz z usg nt. Poza tym prawidłowe ocenienie markerów chorobowych w usg genetycznym wcale nie jest proste

reklama
Do wszystkich staraczek, które poroniły- zadziałała u Was statystyka, tak jak u mnie. tak czasem bywa,że jajeczko niewystarczające albo plemniczek nie taki. Statystyka. Będziecie mamami, już niebawem w Waszym brzuszku zamieszka fasolka, zbierajcie siły na wymioty, senność i ociężałość. :) Napijcie się zimnego piwka, póki możecie. Do końca roku to tu będzie masa dwóch kreseczek :) możecie mnie trzymać za słowo! Bardzo Wam kibicuje i wiem,że "jeszcze będzie przepięknie..." :)

Do wszystkich staraczek, które poroniły- zadziałała u Was statystyka, tak jak u mnie. tak czasem bywa,że jajeczko niewystarczające albo plemniczek nie taki. Statystyka. Będziecie mamami, już niebawem w Waszym brzuszku zamieszka fasolka, zbierajcie siły na wymioty, senność i ociężałość. :) Napijcie się zimnego piwka, póki możecie. Do końca roku to tu będzie masa dwóch kreseczek :) możecie mnie trzymać za słowo! Bardzo Wam kibicuje i wiem,że "jeszcze będzie przepięknie..." :)
No jasne, że tak ;) teraz dzięki temu forum wiem, że takie rzeczy się zdarzają i tyle ;) trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro [emoji4]

reklama
Do góry