reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chciałam napisać, że nikt nie ma certyfikatu do badań prenatalnych, ale twierdzą, że takowe badania wykonują [emoji17]

Certyfikat jest niezwykle istotny. Tylko lekarze z certyfikatem mogą posługiwać się programem, który szacuje ryzyko podstawowe i skorygowane wad płodu na podstawie wywiadu z przyszła mama, biochemii z krwi, czyli białka Pappa i wolnego bHCG plus obraz z usg nt. Poza tym prawidłowe ocenienie markerów chorobowych w usg genetycznym wcale nie jest proste

reklama
Do wszystkich staraczek, które poroniły- zadziałała u Was statystyka, tak jak u mnie. tak czasem bywa,że jajeczko niewystarczające albo plemniczek nie taki. Statystyka. Będziecie mamami, już niebawem w Waszym brzuszku zamieszka fasolka, zbierajcie siły na wymioty, senność i ociężałość. :) Napijcie się zimnego piwka, póki możecie. Do końca roku to tu będzie masa dwóch kreseczek :) możecie mnie trzymać za słowo! Bardzo Wam kibicuje i wiem,że "jeszcze będzie przepięknie..." :)

Do wszystkich staraczek, które poroniły- zadziałała u Was statystyka, tak jak u mnie. tak czasem bywa,że jajeczko niewystarczające albo plemniczek nie taki. Statystyka. Będziecie mamami, już niebawem w Waszym brzuszku zamieszka fasolka, zbierajcie siły na wymioty, senność i ociężałość. :) Napijcie się zimnego piwka, póki możecie. Do końca roku to tu będzie masa dwóch kreseczek :) możecie mnie trzymać za słowo! Bardzo Wam kibicuje i wiem,że "jeszcze będzie przepięknie..." :)
No jasne, że tak ;) teraz dzięki temu forum wiem, że takie rzeczy się zdarzają i tyle ;) trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro [emoji4]

reklama
Do góry