reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
W wykazie bynajmjiej tego nie było ;) u mnie napewno hormonalnych nie zlecają ;) może masz fajna dr ;)
To lista jakie zleca badania u mnie rodzinny. :)
38205930_2011534772231270_8223685984592592896_n.png

Hmm... ale warto zapytać, może jeśli rodzinny nie da, to pójdę do gina - jest to jakieś wyjście, chociaż na te podstawowe by dali to już coś
Niektórzy lekarze oburzają się jak pacjentka sama prosi o skierowanie na jakieś badanie. ;) Przeszłam przez to z innymi lekarzami. Ja wydałam na progesteron i prolaktynę niecałe 40zł i bynajmniej mniej latania. :)

U nas identycznie [emoji849] teraz juz powoli spada i sie zachmurzylo, moze popada choc znajac moje szczęście "przejdzie bokiem" [emoji849]To juz dość krotkie i slabe masz te @ ? Gin badał endometrium ?

No to fajnie masz, bo u mnie rośnie, termometr pokazuje juz 37 stopni i to dalej wcale nie w pełnym słońcu. Rozplywam się :oo2:

Ja się przeprowadziłam i mam problem dostać się gdziekolwiek do przychodni wszędzie mówią że nie ma miejsc i dowidzenia :/
U nas to trzeba iść już najlepiej o 6 lub 7 rano w kolejce stanąć (zazwyczaj jestem siódma - dziesiąta w kolejce). Babka otwiera rejestracje o 8 i zaczyna się. No i wiadomo, że wizyta wtedy albo za dwie lub trzy godziny albo jak ma na po południe to po południu.

reklama
Do góry