IrenaX
Fanka BB :)
I 3 mam kciuki Kochana, by się udało jak najszybciej, zeby wszystko było dobrzeKochana na pewno prędzej czy później obie będziemy tulic maleństwa, fajnie byłoby jakby ci się udało szybko zajść bo aż smutno się robi, że tyle czekałaś miesięcy, a potem tak szybko musiałaś się pożegnać. Ja mam już dwóch synów to pewnie trochę inaczej to odbieram. Chłopaki dają mi siłę. [emoji173] jakoś widocznie mój organizm szybko jest gotowy. Ale tego się spodziewałam mając w pamięci pierwsze poronienie. Wtedy zaszłam również w kolejnym cyklu. Moze tym razem też się poszczesci. Wiesz co ja nie mialam zabiegu. Ja miałam samoistne całkowite poronienie. Samo się zaczęło krwawienie i samo bez środków farmakologicznych się oczyscilo. Właśnie jak ty 7 lipca miałam początek.
O niczym innym teraz nie marze... dzieciątko by było spełnieniem moich marzeń, cudem świata, kochalabym najmocniej
Jakie to piekne uczucie nosić pod swoim serduszkiem własne malutkie, nowe, życie Te moje 8 tygodni było dla mnie wyjątkowym czasem, szkoda ze tak krótko...
ale wierze, ze jeszcze będziemy szczęśliwymi mamami