martoosia04
Fanka BB :)
Dla mnie im krócej trwa @ tym lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakbym miala tak dlugą @ to bym plakala co miesiacCzyli nie jest to nic nadzwyczajnego, a ja zawsze myślałam, że @ musi trwać z tydzień [emoji5]
U mnie się zawsze ciągła, a po poronieniu to już kosmos nie dosyć, że długa to pierwsze dwa dni wymiana tampona co max 2 godziny i już wkładka brudna myślałam, że oszaleje, dobrze, że minęłojakbym miala tak dlugą @ to bym plakala co miesiac [emoji14]
dla mnie moje 4-5 dni to tragedia...
Ja przy cyklach srednio 27 dniowych miałam 5 dni, z tym ze pierwszy i ostatni dzień to raczej plamienie brązowe. Ciekawe jak teraz bedzie, czekam na ta miesiączkę jak nie wiem coDziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?
Nie przyjdzie to tylko z korzyścią dla ciebie [emoji4]Ja przy cyklach srednio 27 dniowych miałam 5 dni, z tym ze pierwszy i ostatni dzień to raczej plamienie brązowe. Ciekawe jak teraz bedzie, czekam na ta miesiączkę jak nie wiem co
Chyba ze nie przyjdzie ale by było...
Dziewczyny ja siedzę i czuję jak bym miała gorączkę normalnie leci ze mnie woda tak parno u Was też ?
Współczuję :/To prawda, jest masakra. Wrocław w temp. w cieniu
Ale mnie to samo, nigdy mnie nie pobolewala. A tu przez te upały już 2 dzieńMnie boli dzisiaj od rana głowa.. :/jest mega gorąco
Aaa bo nie pamiętałam, tyle tu dziewczyn, ze nie jestem w stanie spamiętać wierze, wierze Kochana, ze dzieciaczki dają Ci sily Ja czasami czuje sue taka bezsilna, ze nie mogłam nic zrobic, zeby ratować ciąże, czemu nie było mi dane urodzić ( najgorsze właśnie jest to, ze to była 1 ciąża - cieszyłam się, choć sie bałam może właśnie i ten stres wpłynął negatywnie nie wiem... bardzo bym chciała mieć choć jedno dzieciątko to jest taka niemoc, szkoda ze nie może być tak jak sobie zaplanujemy, wymarzymy.... a los płata takie figle ... na pewno bede mieć strach w drugiej ciąży, bo po takich przejściach chyba każda kobieta się martwi, ale się nie poddam - musi być dobrzeKochana na pewno prędzej czy później obie będziemy tulic maleństwa, fajnie byłoby jakby ci się udało szybko zajść bo aż smutno się robi, że tyle czekałaś miesięcy, a potem tak szybko musiałaś się pożegnać. Ja mam już dwóch synów to pewnie trochę inaczej to odbieram. Chłopaki dają mi siłę. [emoji173] jakoś widocznie mój organizm szybko jest gotowy. Ale tego się spodziewałam mając w pamięci pierwsze poronienie. Wtedy zaszłam również w kolejnym cyklu. Moze tym razem też się poszczesci. Wiesz co ja nie mialam zabiegu. Ja miałam samoistne całkowite poronienie. Samo się zaczęło krwawienie i samo bez środków farmakologicznych się oczyscilo. Właśnie jak ty 7 lipca miałam początek.