reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No to fajnie masz, bo u mnie rośnie, termometr pokazuje juz 37 stopni i to dalej wcale nie w pełnym słońcu. Rozplywam się :oo2:
Współczuję, ja od kilku dni w mieszkaniu mam ciagle 35° wiec podobnie [emoji849] teraz troche wiatr na szczescie wieje ale i tak jest dalej gorąco burza tak jak myślałam przeszla bokiem [emoji849] nawet kropli deszczu nie bylo [emoji849]

reklama
jakbym miala tak dlugą @ to bym plakala co miesiac [emoji14]
dla mnie moje 4-5 dni to tragedia...
Ja to samo, chyba bym płakała [emoji6] 4 to byłoby optymalnie jak dla mnie.
Ja przy cyklach srednio 27 dniowych miałam 5 dni, z tym ze pierwszy i ostatni dzień to raczej plamienie brązowe. Ciekawe jak teraz bedzie, czekam na ta miesiączkę jak nie wiem co :sorry2:
Chyba ze nie przyjdzie :-D ale by było...
No byłoby fajnie jakby nie przyszła, ale jak piszesz, że wspolzyliscie tylko po wizycie j gina, który stwierdził zapadnięciu pęcherzyka, to już było po owulacji. Ja sobie też robiłam nadzieje, małe ale miałam. Ale u mnie chyba nie było owulacji, bynajmniej ja nie zaobserwowalam klasycznych zwiastunów owulacji.
Aaa bo nie pamiętałam, tyle tu dziewczyn, ze nie jestem w stanie spamiętać :sorry2: wierze, wierze Kochana, ze dzieciaczki dają Ci sily[emoji173]️ Ja czasami czuje sue taka bezsilna, ze nie mogłam nic zrobic, zeby ratować ciąże, czemu nie było mi dane urodzić :(( najgorsze właśnie jest to, ze to była 1 ciąża - cieszyłam się, choć sie bałam może właśnie i ten stres wpłynął negatywnie :( nie wiem... bardzo bym chciała mieć choć jedno dzieciątko :( to jest taka niemoc, szkoda ze nie może być tak jak sobie zaplanujemy, wymarzymy.... a los płata takie figle ... na pewno bede mieć strach w drugiej ciąży, bo po takich przejściach chyba każda kobieta się martwi, ale się nie poddam - musi być dobrze[emoji173]️
Pierwsza wyczekana i stracona ciąża to musi być straszne. Wierzę, że źle Ci z tym. Jednak nie możesz się zamartwiac na zaś [emoji4] musisz wierzyć, że teraz się uda.

Współczuję, ja od kilku dni w mieszkaniu mam ciagle 35° wiec podobnie [emoji849] teraz troche wiatr na szczescie wieje ale i tak jest dalej gorąco burza tak jak myślałam przeszla bokiem [emoji849] nawet kropli deszczu nie bylo [emoji849]
U mnie znowu taki okrutny wiatr był i lało strasznie. A zaraz przy domu stoi wieki jesion...

Mam wyniki, nie jest źle. Ładne TSH. Progesteron pewnie mógłby być wyższy, ale też tragedii nie ma. Mam nadzieję, że mam te naturalne owulacje jednak i że te dziady małe pękają ;)
IMG_20180802_152606.png

Załączniki

• IMG_20180802_152606.png
    IMG_20180802_152606.png
    44,9 KB · Wyświetleń: 213
Aa to tarczycówki. Ogólnie lekarz zlicza procenty wyników względem siebie i pomimo ogólnych norm może być jakaś nieprawidłowość. Nie wypowiem się co jest u Ciebie bo nie jestem lekarzem. Najlepiej to skonsultować z ginekologiem lub endokrynologiem, który jest bardzo szczegółowy. ;)

reklama
Do góry