reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@-Aia-dziękuję, to ja też mam nadzieję, że razem dołączyły do majowych mam. Zaczęłaś już cykl?

@KatiNails to jednym słowem, praca do ostatniej chwili.[emoji6]

reklama
Dziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?
To u mnie cykle 27-29dni i krwawienie 5 dni

Dziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?
Cykle 32 dniowe zazwyczaj 4-5dni. Teraz mialam 4 dni i bardzo skąpy byl jak nigdy nie miałam nawet mocnego krwawienia tylko lekkie i plamienia.. Ale endometrium prawidlowe. Upaly chyba daja sie tez we znaki.

Cykle 32 dniowe zazwyczaj 4-5dni. Teraz mialam 4 dni i bardzo skąpy byl jak nigdy nie miałam nawet mocnego krwawienia tylko lekkie i plamienia.. Ale endometrium prawidlowe. Upaly chyba daja sie tez we znaki.
To możliwe, że to właśnie upały [emoji4] dobrze w sumie, że ta @ skąpa bo nie jestem tak osłabiona przynajmniej...

Dziewczyny zastanawiam się czy lekarz rodzinny ma obowiązek wystawić mi skierowanie na badania TSH co 8 tyg jeśli mam zaświadczenie, że leczę się na niedoczynność ?
Endokrynolog kazała mi co 8 tyg przy staraniach o ciążę wysyłać aktualne TSH (teraz się nie staram, ale zaraz zacznę więc i tak muszę wysyłać), TSH około 25 zł nie dużo, ale skoro mogę mieć za darmo to czemu nie korzystać

A i ktoś tu pytał czy lekarz rodzinny może wystawić skierowanie na FT3 i FT4 byłam przekonana, że nie, a dziś koleżanka mi podesłała liste badań, że jak najbardziej może wystawić skierowanie ;)

A i ktoś tu pytał czy lekarz rodzinny może wystawić skierowanie na FT3 i FT4 byłam przekonana, że nie, a dziś koleżanka mi podesłała liste badań, że jak najbardziej może wystawić skierowanie ;)
Może, mi dała skierowanie. Był taki czas chyba z rok - dwa temu, że nie chcieli wystawiać takich skierowań.

To ja pytalam i choc nie musiał wcale dawac bo dermatolog powinien mnie skierować to dal mi tsh, ft3 i ft4.
Dzis odbieram wynik po 15 i od razu do gienka.

Ja mam cykle 30-34 dni i @ zawsze 4 dni.

reklama
Do góry