reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jesli z naszych dzisiejszych szaleństw ciąży nie będzie to ja nie wiem.
Ale powiem wam ze dzis seks byl bolesny, czulam troche dyskomfort i bol. Gdzies czytalam na forum ze dziewczyny w cyklach w których zaszly w ciążę tez mialy taki bol. Tego sie trzymam. Dobranoc
U mnie też się to sprawdziło, nawet pisałam gdzieś wcześniej, że miałam taki ból, że nie było to miłe, a jednak za dwa tygodnie test ciążowy pozytywny [emoji4]

Hej dziewczynki!
Witam się w 21 dc, właśnie jadę sprawdzić progesteron. Tak z ciekawości posprawdzam swoje cykle. Mam nadzieję, że poziom będzie powyżej 10 a jeszcze lepiej 15:) sprawdzę też tsh, bo ostatnio mi wariowalo.
Jest ktoś w najbliższym czasie do testowania?? U mnie znając życie @ przyjdzie wcześniej a jeśli nie, to testuje za równo tydzień ;)

Ja wczoraj testowalam ale bylo juz bialo, dzis juz chyba nie ma sensu [emoji57] mialam przedwczoraj wieczorem i przez chwile wczoraj plamienia ale nic poza tym @ sie nie rozkręca [emoji848]

Hej dziewczynki!
Witam się w 21 dc, właśnie jadę sprawdzić progesteron. Tak z ciekawości posprawdzam swoje cykle. Mam nadzieję, że poziom będzie powyżej 10 a jeszcze lepiej 15:) sprawdzę też tsh, bo ostatnio mi wariowalo.
Jest ktoś w najbliższym czasie do testowania?? U mnie znając życie @ przyjdzie wcześniej a jeśli nie, to testuje za równo tydzień ;)
Ja sie za bardzo ostatnio nie udzielam, ale testuje w niedzielę :) jestem dobrej mysli, bo czuje sie jak w poprzedniej ciazy z marca.

Hej dziewczynki!
Ja mam dzisiaj 23 DC, czyli teoretycznie mogłabym towarzyszyć w testowaniu, ale mam wrażenie, że nic z tego w tym cyklu nie będzie i @ przyjdzie wcześniej. Od wczoraj mam brązowawe plamienia i temperatura spada :(.

@Kamila, a Ty w którym DC jesteś teraz?

@Maliina, no oby ten ból to był dobry znak :). U mnie nie ma to przełożenia niestety.

reklama
A może to kwestia spóźnionej owulacji i implantacja zarodka ? [emoji848]
Hmm no nie wiem [emoji848] przedwczoraj cień kreski był a wczoraj juz biało nie wiem już co o tym myslec [emoji848]
Ja mam dzisiaj 23 DC, czyli teoretycznie mogłabym towarzyszyć w testowaniu, ale mam wrażenie, że nic z tego w tym cyklu nie będzie i @ przyjdzie wcześniej. Od wczoraj mam brązowawe plamienia i temperatura spada :(.

@Kamila, a Ty w którym DC jesteś teraz?

@Maliina, no oby ten ból to był dobry znak :). U mnie nie ma to przełożenia niestety.
Dzis 28dc, według apki @ powinna byc przedwczoraj/wczoraj no ale miewam tez cykle 29dniowe wiec narazie czekam.
Tylko te plamienia i ten cień nie daja mi spokoju [emoji848]

Do góry