reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Do dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842

Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Może ten cykl będzie krótszy ? Ja robiłam od 10 dc gdzie owu występowała między 16-18 dc [emoji4]

Do dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842

Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Ja mam cykle 32 dniowe czasem zdarza sie dzien dluzsze / krotsze. Testy robilam teraz w 13dc i wyszedl jasny i od 15dc robie juz tak codziennie. Sluz plodny mialam juz w 12dc potwierdzone od gina. Pozytyw mialam w 16dc wieczorem

@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukienek:) a potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz:tak: Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach;)
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana:D:p
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne.:tak: no i maz się postarał :) piękne kwiaty:) mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie;):D niestety parę już uśmierciłam:D;)

@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicy;) jak tam wczorajsza wizyta??
Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki. :)

Ja też mam cykle średnio 32 dniowe i prędzej jak od 10dc może nawet 13dc nie będę robić. Planuję wybrać sobie dwie godziny na zrobienie testu (10:00 i 18:00) i zobaczymy jak teraz wskaże wszystko.

Ja na twoim miejscu bym obserwowała już teraz codziennie testami jak tam owu, bo tu chyba coś przyspiesza ;)

@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukienek:) a potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz:tak: Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach;)
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana:D:p
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne.:tak: no i maz się postarał :) piękne kwiaty:) mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie;):D niestety parę już uśmierciłam:D;)

@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicy;) jak tam wczorajsza wizyta??

Odpisałam Ci na priv [emoji846]

Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki. :)

Stanik to chyba już do przeróbek powinien być? Bo przecież suknia się inaczej na każdym układa...
Ja akurat byłam bez stanika, bo miałam suknię, gdzie był w gorsecie ;)
A tą krótką to od razu do pierwszej przeróbki kazała mi mieć bieliznę, w której będę ;)

Stanik to chyba już do przeróbek powinien być? Bo przecież suknia się inaczej na każdym układa...
Ja akurat byłam bez stanika, bo miałam suknię, gdzie był w gorsecie ;)
A tą krótką to od razu do pierwszej przeróbki kazała mi mieć bieliznę, w której będę ;)
Nie, stanik po prostu sobie muszę kupić jakiś, mogę być w sukni bez biustonosza ale źle się czuję, chociaż jakiś cieniutki ale żeby mi podtrzymywał te piersi. Dzisiaj przymierzałam w biustonoszu takim codziennym i super suknia się układała. :)

reklama
Jesli z naszych dzisiejszych szaleństw ciąży nie będzie to ja nie wiem.
Ale powiem wam ze dzis seks byl bolesny, czulam troche dyskomfort i bol. Gdzies czytalam na forum ze dziewczyny w cyklach w których zaszly w ciążę tez mialy taki bol. Tego sie trzymam. Dobranoc

Do góry