paulina1994
Fanka BB :)
Ooo jakie piękne [emoji7]Zobacz załącznik 883827
A No to proszę! To ja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo jakie piękne [emoji7]Zobacz załącznik 883827
A No to proszę! To ja.
Może ten cykl będzie krótszy ? Ja robiłam od 10 dc gdzie owu występowała między 16-18 dc [emoji4]Do dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842
Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Ja mam cykle 32 dniowe czasem zdarza sie dzien dluzsze / krotsze. Testy robilam teraz w 13dc i wyszedl jasny i od 15dc robie juz tak codziennie. Sluz plodny mialam juz w 12dc potwierdzone od gina. Pozytyw mialam w 16dc wieczoremDo dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842
Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki.@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukienek a potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne. no i maz się postarał piękne kwiaty mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie niestety parę już uśmierciłam
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicy jak tam wczorajsza wizyta??
@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukienek a potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne. no i maz się postarał piękne kwiaty mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie niestety parę już uśmierciłam
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicy jak tam wczorajsza wizyta??
Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki.
Nie, stanik po prostu sobie muszę kupić jakiś, mogę być w sukni bez biustonosza ale źle się czuję, chociaż jakiś cieniutki ale żeby mi podtrzymywał te piersi. Dzisiaj przymierzałam w biustonoszu takim codziennym i super suknia się układała.Stanik to chyba już do przeróbek powinien być? Bo przecież suknia się inaczej na każdym układa...
Ja akurat byłam bez stanika, bo miałam suknię, gdzie był w gorsecie
A tą krótką to od razu do pierwszej przeróbki kazała mi mieć bieliznę, w której będę
Już zobaczyłam i odpisałamOdpisałam Ci na priv [emoji846]