reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Do dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842

Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Może ten cykl będzie krótszy ? Ja robiłam od 10 dc gdzie owu występowała między 16-18 dc [emoji4]

Do dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842

Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Ja mam cykle 32 dniowe czasem zdarza sie dzien dluzsze / krotsze. Testy robilam teraz w 13dc i wyszedl jasny i od 15dc robie juz tak codziennie. Sluz plodny mialam juz w 12dc potwierdzone od gina. Pozytyw mialam w 16dc wieczorem

@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukienek:) a potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz:tak: Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach;)
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana:D:p
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne.:tak: no i maz się postarał :) piękne kwiaty:) mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie;):D niestety parę już uśmierciłam:D;)

@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicy;) jak tam wczorajsza wizyta??
Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki. :)

Ja też mam cykle średnio 32 dniowe i prędzej jak od 10dc może nawet 13dc nie będę robić. Planuję wybrać sobie dwie godziny na zrobienie testu (10:00 i 18:00) i zobaczymy jak teraz wskaże wszystko.

Ja na twoim miejscu bym obserwowała już teraz codziennie testami jak tam owu, bo tu chyba coś przyspiesza ;)

@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukienek:) a potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz:tak: Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach;)
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana:D:p
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne.:tak: no i maz się postarał :) piękne kwiaty:) mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie;):D niestety parę już uśmierciłam:D;)

@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicy;) jak tam wczorajsza wizyta??

Odpisałam Ci na priv [emoji846]

Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki. :)

Stanik to chyba już do przeróbek powinien być? Bo przecież suknia się inaczej na każdym układa...
Ja akurat byłam bez stanika, bo miałam suknię, gdzie był w gorsecie ;)
A tą krótką to od razu do pierwszej przeróbki kazała mi mieć bieliznę, w której będę ;)

Stanik to chyba już do przeróbek powinien być? Bo przecież suknia się inaczej na każdym układa...
Ja akurat byłam bez stanika, bo miałam suknię, gdzie był w gorsecie ;)
A tą krótką to od razu do pierwszej przeróbki kazała mi mieć bieliznę, w której będę ;)
Nie, stanik po prostu sobie muszę kupić jakiś, mogę być w sukni bez biustonosza ale źle się czuję, chociaż jakiś cieniutki ale żeby mi podtrzymywał te piersi. Dzisiaj przymierzałam w biustonoszu takim codziennym i super suknia się układała. :)

reklama
Jesli z naszych dzisiejszych szaleństw ciąży nie będzie to ja nie wiem.
Ale powiem wam ze dzis seks byl bolesny, czulam troche dyskomfort i bol. Gdzies czytalam na forum ze dziewczyny w cyklach w których zaszly w ciążę tez mialy taki bol. Tego sie trzymam. Dobranoc

Do góry