paulina1994
Fanka BB :)
Ooo jakie piękne [emoji7]Zobacz załącznik 883827
A No to proszę! To ja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo jakie piękne [emoji7]Zobacz załącznik 883827
A No to proszę! To ja.
Może ten cykl będzie krótszy ? Ja robiłam od 10 dc gdzie owu występowała między 16-18 dc [emoji4]Do dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842
Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Ja mam cykle 32 dniowe czasem zdarza sie dzien dluzsze / krotsze. Testy robilam teraz w 13dc i wyszedl jasny i od 15dc robie juz tak codziennie. Sluz plodny mialam juz w 12dc potwierdzone od gina. Pozytyw mialam w 16dc wieczoremDo dziewczyn z długimi cyklami.
Drogie moje od kiedy startujecie z testami owu?
U mnie dziś 9dc.
Apki wskazują, że do owu jeszcze 12-14 dni.
Z ciekawości zrobiłam dziś test około godziny 13 czyli nie z pierwszego moczu i prezentuje się on tak:
Zobacz załącznik 883842
Trochę szybko co ?
Śluz biały kremowy
Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki.@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukieneka potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz
Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne.no i maz się postarał
piękne kwiaty
mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie
niestety parę już uśmierciłam
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicyjak tam wczorajsza wizyta??
@Migdalove pamiętam jak parę miesięcy temu wrzucałaś nam tu zdjecia zwiewnych romantycznych sukieneka potem padło na Twoją, która nie jest zwiewna, ale jest piękną klasyką no i przede wszystkim ślicznie w niej wyglądasz
Nie zawsze to co podoba się nam na zdjęciach nam pasuje. Ja też kupiłam inną sukienkę niż miałam w planach
@martoosia04 ja też lubię rzęski, ale to trzeba mieć pracę w normalnych godzinach, ja zawsze miałam problem żeby zgrac się z terminami uzupełniania i się poddałam bo wiecznie chodziłam taka wyskubana
@Maliina miałaś piękne krechy, oby za te ok 2 tygodnie pojawiły się równie piękne.no i maz się postarał
piękne kwiaty
mój mi często kupuje doniczkowe i mówi, że zobaczymy jak go kocham i czy kwiatek nie padnie
niestety parę już uśmierciłam
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że wszystko ok? Ponownie wywołuję do tablicyjak tam wczorajsza wizyta??
Miałam zrobić teraz zdjęcia po przeróbce ale niestety nie zrobiłam, za gorąco mi było, jeszcze butów zapomniałam i upominku dla Pani z salonu. ;x No i zrobie zdjęcie jak już stanik dobiorę u braffiterki.![]()
Nie, stanik po prostu sobie muszę kupić jakiś, mogę być w sukni bez biustonosza ale źle się czuję, chociaż jakiś cieniutki ale żeby mi podtrzymywał te piersi. Dzisiaj przymierzałam w biustonoszu takim codziennym i super suknia się układała.Stanik to chyba już do przeróbek powinien być? Bo przecież suknia się inaczej na każdym układa...
Ja akurat byłam bez stanika, bo miałam suknię, gdzie był w gorsecie
A tą krótką to od razu do pierwszej przeróbki kazała mi mieć bieliznę, w której będę![]()
Już zobaczyłam i odpisałamOdpisałam Ci na priv [emoji846]