reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczynki!
Witam się w 21 dc, właśnie jadę sprawdzić progesteron. Tak z ciekawości posprawdzam swoje cykle. Mam nadzieję, że poziom będzie powyżej 10 a jeszcze lepiej 15:) sprawdzę też tsh, bo ostatnio mi wariowalo.
Jest ktoś w najbliższym czasie do testowania?? U mnie znając życie @ przyjdzie wcześniej a jeśli nie, to testuje za równo tydzień ;)
jesli 16 sierpnia to najblizszy czas to ja;p chyba ze dzis czar pryśnie u gienka.

reklama
Hmm no nie wiem [emoji848] przedwczoraj cień kreski był a wczoraj juz biało nie wiem już co o tym myslec [emoji848]Dzis 28dc, według apki @ powinna byc przedwczoraj/wczoraj no ale miewam tez cykle 29dniowe wiec narazie czekam.
Tylko te plamienia i ten cień nie daja mi spokoju [emoji848]
Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
U mnie wczoraj małe przytulaski. Taka tam rozgrzewka przed starankami, co by jądra nie zapomniały jak to jest pracować ;) :D Moja mama zaczęła się śmiać, żeby lepiej mój M. postarał się tym razem na tę córeczkę, bo kolejnego faceta w domu to nie zniesie :D Więc ma ciężkie zadanie :D do testów owu jakiś tydzień.

Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
U mnie wczoraj małe przytulaski. Taka tam rozgrzewka przed starankami, co by jądra nie zapomniały jak to jest pracować ;) :D Moja mama zaczęła się śmiać, żeby lepiej mój M. postarał się tym razem na tę córeczkę, bo kolejnego faceta w domu to nie zniesie :D Więc ma ciężkie zadanie :D do testów owu jakiś tydzień.
Haha to ma chłop zadanie naprawdę [emoji23] i pewnie jak na złość będzie kolejny chłopak [emoji23]

Witam się w 11dc, przyznam, że w 9dc już miałam tyle śluzu, że szok, aż się ze mnie lało. :errr: I w sumie nie był to taki płodny tylko jak woda. Ciekawe czy ten cykl w ogóle będzie normalny.

Dziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?

Witam się w 11dc, przyznam, że w 9dc już miałam tyle śluzu, że szok, aż się ze mnie lało. :errr: I w sumie nie był to taki płodny tylko jak woda. Ciekawe czy ten cykl w ogóle będzie normalny.
Ja czasami miałam tak śluz jakbym normalnie siku w majtki zrobiła [emoji23] ale to było dawno temu, teraz tego śluzu jak na lekarstwo..

Dziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?
4-5 jest raczej ok [emoji6]
Moja @ przy cyklach 24-29dniowych trwa zazwyczaj 8-10dni.

reklama
Do góry