reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczynki!
Witam się w 21 dc, właśnie jadę sprawdzić progesteron. Tak z ciekawości posprawdzam swoje cykle. Mam nadzieję, że poziom będzie powyżej 10 a jeszcze lepiej 15:) sprawdzę też tsh, bo ostatnio mi wariowalo.
Jest ktoś w najbliższym czasie do testowania?? U mnie znając życie @ przyjdzie wcześniej a jeśli nie, to testuje za równo tydzień ;)
jesli 16 sierpnia to najblizszy czas to ja;p chyba ze dzis czar pryśnie u gienka.

reklama
Hmm no nie wiem [emoji848] przedwczoraj cień kreski był a wczoraj juz biało nie wiem już co o tym myslec [emoji848]Dzis 28dc, według apki @ powinna byc przedwczoraj/wczoraj no ale miewam tez cykle 29dniowe wiec narazie czekam.
Tylko te plamienia i ten cień nie daja mi spokoju [emoji848]
Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
U mnie wczoraj małe przytulaski. Taka tam rozgrzewka przed starankami, co by jądra nie zapomniały jak to jest pracować ;) :D Moja mama zaczęła się śmiać, żeby lepiej mój M. postarał się tym razem na tę córeczkę, bo kolejnego faceta w domu to nie zniesie :D Więc ma ciężkie zadanie :D do testów owu jakiś tydzień.

Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
U mnie wczoraj małe przytulaski. Taka tam rozgrzewka przed starankami, co by jądra nie zapomniały jak to jest pracować ;) :D Moja mama zaczęła się śmiać, żeby lepiej mój M. postarał się tym razem na tę córeczkę, bo kolejnego faceta w domu to nie zniesie :D Więc ma ciężkie zadanie :D do testów owu jakiś tydzień.
Haha to ma chłop zadanie naprawdę [emoji23] i pewnie jak na złość będzie kolejny chłopak [emoji23]

Witam się w 11dc, przyznam, że w 9dc już miałam tyle śluzu, że szok, aż się ze mnie lało. :errr: I w sumie nie był to taki płodny tylko jak woda. Ciekawe czy ten cykl w ogóle będzie normalny.

Dziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?

Witam się w 11dc, przyznam, że w 9dc już miałam tyle śluzu, że szok, aż się ze mnie lało. :errr: I w sumie nie był to taki płodny tylko jak woda. Ciekawe czy ten cykl w ogóle będzie normalny.
Ja czasami miałam tak śluz jakbym normalnie siku w majtki zrobiła [emoji23] ale to było dawno temu, teraz tego śluzu jak na lekarstwo..

Dziewczyny ile trwa zazwyczaj wasza@ ? Ja przy cyklach ponad 30-dniowych zawsze miałam przynajmniej tydzień, ostatnie 3 dni to raczej bardziej plamienia, ale było, a teraz cykl 25 dniowy 3 dzień @ i mocne krwawienie już się skończyło, w nocy tampon prawie czysty, teraz mam wkładkę i od 4 rana czysto pewnie jeszcze coś się pojawi, ale czy 4-5 dni @ to jest ok ?
4-5 jest raczej ok [emoji6]
Moja @ przy cyklach 24-29dniowych trwa zazwyczaj 8-10dni.

reklama
Do góry