reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pierwsza ciąże cała ciąża na l4. Więc w tej sobie chyba odbiłam :)
Poza tym brzuszek był mały, nie przytyłam dużo, ogólnie czułam się bardzo dobrze (nie licząc pierwszego trymestru), ja nauczona od rana do wieczora mieć intensywny dzień i o.. Nie wyobrażałam sobie nic nie robić [emoji23]
Tzn miałam przeczucia że córka też będzie lipcowa jak syn, a nie sierpniowa, ale myślałam że to tylko moje przeczucia [emoji23]
Ja jak zaszłam w ciążę odrazu poszłam na zwolnienie, teraz nie chciałabym iść naprawdę gdybym musiała, no chyba, że praca była by do dupy to gdzieś bym to miała, ale tak to człowiek tyle nie myśli, nie nakręca się itd, a ty robiłaś betę na początku ciąży ? Ja nie robiłam i może to był błąd odrazu bym wiedziała, że coś jest nie tak, sama nie wiem...

reklama
Ja jak zaszłam w ciążę odrazu poszłam na zwolnienie, teraz nie chciałabym iść naprawdę gdybym musiała, no chyba, że praca była by do dupy to gdzieś bym to miała, ale tak to człowiek tyle nie myśli, nie nakręca się itd, a ty robiłaś betę na początku ciąży ? Ja nie robiłam i może to był błąd odrazu bym wiedziała, że coś jest nie tak, sama nie wiem...
Tak robiłam. Ale dlatego że test pozytywny wyszedł mi już 6dni do terminu @. W 21 dniu cyklu. I chciałam pewności. No i tego samego dnia beta 9.27. Więc ciąża była 8 dni starsza niż z terminu z Om. Potem to mój lekarz potwierdził prenatalnym i pokowkowym że ciąża starsza :)

Tak robiłam. Ale dlatego że test pozytywny wyszedł mi już 6dni do terminu @. W 21 dniu cyklu. I chciałam pewności. No i tego samego dnia beta 9.27. Więc ciąża była 8 dni starsza niż z terminu z Om. Potem to mój lekarz potwierdził prenatalnym i pokowkowym że ciąża starsza :)
A powtarzałas po 48 h? [emoji4] Szybko ci test wyszedł [emoji4] czyli coś w tym jest że dziewczynka przed owu [emoji6]

Daj spokój człowiek to sam się nakręca, ale chyba też zrobię jak się uda, żeby odrazu wiedzieć jeśli coś jest nie tak...
A jak maleństwo ? [emoji4] Jak to jest być mamą dwójki dzieci ? [emoji4]
Na razie jeszcze spokojnie być mama dwójki dzieci [emoji23] tym bardziej że mąż dwa tygodnie jest na opiece na mnie więc on głównke zajmuje się starszym, zawozi do przedszkola, jedzie po niego, robi zakupy [emoji23] a mała też grzeczna. Tylko śpi, je i robi w pampersa [emoji23] czasem pomarudzi i trzeba ją chwilę potulic [emoji23]

Na razie jeszcze spokojnie być mama dwójki dzieci [emoji23] tym bardziej że mąż dwa tygodnie jest na opiece na mnie więc on głównke zajmuje się starszym, zawozi do przedszkola, jedzie po niego, robi zakupy [emoji23] a mała też grzeczna. Tylko śpi, je i robi w pampersa [emoji23] czasem pomarudzi i trzeba ją chwilę potulic [emoji23]
Zacznie się jak mała będzie bardziej aktywna [emoji23]
A ile lat ma synek ?

reklama
Do góry