reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
...A nie brałyscie pod uwagę, że bylyscie w ciąży ale niestety dziecko odeszło? Hormon musi być skoro jet kreska. Trudne to niestety ale częste.

@KatiNails a badali cię ginekologicznir na sorze? Wszytsko ok tam na dole?
Brałam pod uwagę, ale jeśli robię tego samego dnia betę i jest negatywna to raczej szansę na ciążę są małe, jeśli test pokazuje, a beta z krwi nie to raczej z testem jest coś nie tak

reklama
Ja ochotę w okolicach owu przeważnie mam sporą ale przy takich bólach to się odechciewa... Inna sprawa, że poza dniami płodnymi mam niskie libido. Jeszcze niedawno było z tym lepiej, chyba się starzeje.
Ja mam ogólnie niskie libido teraz jak się nie staramy to seks jest z 3 razy w ciągu cyklu, fakt drugi jest bardzo gorąco i człowiek na nic nie ma ochoty [emoji39]

...A nie brałyscie pod uwagę, że bylyscie w ciąży ale niestety dziecko odeszło? Hormon musi być skoro jet kreska. Trudne to niestety ale częste.

Ja robiłam równo testy i betę. Niestety to są błędy testów i tyle. Raz świadomie byłam w ciąży biochemicznej ale kreska była o wiele ciemniejsza. W ogóle np. w drugiej ciąży do końca 10tc testy były negatywne a beta wysoka.

Ja mam ogólnie niskie libido teraz jak się nie staramy to seks jest z 3 razy w ciągu cyklu, fakt drugi jest bardzo gorąco i człowiek na nic nie ma ochoty [emoji39]
To widzę, że masz podobnie, ja również mam niskie libido, nie mam parcia na seks. Swego czasu nawet myślałam, że jestem aseksualna ale narzeczony rozwiał te wątpliwości. Powiem tak, mogłabym żyć kompletnie bez seksu, ale jednak lubię tą bliskość. :)

To widzę, że masz podobnie, ja również mam niskie libido, nie mam parcia na seks. Swego czasu nawet myślałam, że jestem aseksualna ale narzeczony rozwiał te wątpliwości. Powiem tak, mogłabym żyć kompletnie bez seksu, ale jednak lubię tą bliskość. :)
Ja mam ochotę w okolicy owulacji, ale po to już najlepiej jak by mąż nic nie chciał [emoji23]

Ja biore to pod uwage.. wiem ze ciaze biochemiczne sa bardzo częste niestety.
Ale ja tego nie sprawdze. Mam jedynie dwa testy z cieniami drugiej kreski z dwoch pod rząd cykli. Bety nie sprawdzałam.

reklama
Miałam to samo. Nawet jak patrzyłam na mojego M. gotowego do działania, to na mnie to w ogóle nie działało. Szłam spać. Jak on wtedy cierpiał. Teraz chcę mu to wynagrodzić, ale upał mnie dobija i samo siedzenie powoduje, że się pocę, a co dopiero seks.. :D

I podobnie teraz w cyklu miałam. Mega ból podbrzusza - chyba w okresie owu, ale musiałam odpuścić w jeden dzień, bo aż tak mnie bolało. Na drugi dzień uległam, ale niestety nie wyszło nic.

Do góry