reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@paulina1994 nic nie brałam na prolaktyne bo lekarz twierdził że nie jest źle, odrazu zapisałam się do innego ale niestety ze względu na urlopy na wizytę czekam 2,5 miesiąca.... A Tsh u mnie w labo ma normy 0,249 - 4,2

reklama
@paulina1994 nic nie brałam na prolaktyne bo lekarz twierdził że nie jest źle, odrazu zapisałam się do innego ale niestety ze względu na urlopy na wizytę czekam 2,5 miesiąca.... A Tsh u mnie w labo ma normy 0,249 - 4,2
Czyli TSH w porządku ? [emoji4] na prolatyne na bank dostaniesz bromergon mi po 3 tyg przyjmowania Bromergonu prolatyna z ponad 25 spadła do 7

Ja wole poczekac do wizyty, nie potrzebna mi beta po prostu [emoji6]
Uwazam ze beta to tak dla siebie tylko i ewentualnie jesli trzeba mieć beta potwierdzona ciaze u lekarza jesli np trzeba dalej brac jakies leki lub od razu brac l4 ale jeśli przed ciąża i od poczatku jest ok nic zlego sie nie dzieje to wedlug mnie nie ma co latac na bete ani do lekarza szybko [emoji6]
U mnie nic złego się nie działo, a ciąża obumarła, nie miałam plamien, bólu brzucha nic kompletnie, a stało się :( oczywiście beta na początku może być ok, a później może się coś dziać nie mówię że nie to już loteria niestety

A miałam się pytać czy bierzecie olej z wiesiołka ? Bo nie wiem czy kupić czy jest sens, ze śluzem u mnie kiepsko, ale poprzednio też szału nie było a w ciążę szybko zaszłam, w sumie może nie zaszkodzi [emoji848]

Ja brałam w zeszłym miesiącu ale ponoć bierze się go chcąc starać się o chłopca, więc nie ryzykuję teraz [emoji23][emoji23][emoji23]

Dopiero wyszlam od alergologa. Testy skorne negatywne. 24 wrzesnia mam miec chemiczne. Mogę ich nie doczekac:p

@paulina1994 mam nadzieję że dostanę i do grudnia uda mi się zajść w ciążę.... A wiesiolek też brałam od stycznia do teraz w tym cyklu nie biorę nic odpuszczam porostu i biorę się za leczenie, po wiesiołku nie widziałam dużej różnicy a ze sluzem też u mnie skromnie

@paulina1994 mam nadzieję że dostanę i do grudnia uda mi się zajść w ciążę.... A wiesiolek też brałam od stycznia do teraz w tym cyklu nie biorę nic odpuszczam porostu i biorę się za leczenie, po wiesiołku nie widziałam dużej różnicy a ze sluzem też u mnie skromnie
Czyli pewnie ten wiesiołek za dużo nie pomaga, też odpuszczę, pamiętam, że brałam z dwa cykle i też poprawy nie było za dużej dlatego pytałam Was o opinie, bromergon niech ci przepisze i to szybko ! Ja w drugim cyklu przy braniu Bromergonu zaszłam w ciążę

reklama
Do góry