reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@paulina1994 nic nie brałam na prolaktyne bo lekarz twierdził że nie jest źle, odrazu zapisałam się do innego ale niestety ze względu na urlopy na wizytę czekam 2,5 miesiąca.... A Tsh u mnie w labo ma normy 0,249 - 4,2

reklama
@paulina1994 nic nie brałam na prolaktyne bo lekarz twierdził że nie jest źle, odrazu zapisałam się do innego ale niestety ze względu na urlopy na wizytę czekam 2,5 miesiąca.... A Tsh u mnie w labo ma normy 0,249 - 4,2
Czyli TSH w porządku ? [emoji4] na prolatyne na bank dostaniesz bromergon mi po 3 tyg przyjmowania Bromergonu prolatyna z ponad 25 spadła do 7

Ja wole poczekac do wizyty, nie potrzebna mi beta po prostu [emoji6]
Uwazam ze beta to tak dla siebie tylko i ewentualnie jesli trzeba mieć beta potwierdzona ciaze u lekarza jesli np trzeba dalej brac jakies leki lub od razu brac l4 ale jeśli przed ciąża i od poczatku jest ok nic zlego sie nie dzieje to wedlug mnie nie ma co latac na bete ani do lekarza szybko [emoji6]
U mnie nic złego się nie działo, a ciąża obumarła, nie miałam plamien, bólu brzucha nic kompletnie, a stało się :( oczywiście beta na początku może być ok, a później może się coś dziać nie mówię że nie to już loteria niestety

A miałam się pytać czy bierzecie olej z wiesiołka ? Bo nie wiem czy kupić czy jest sens, ze śluzem u mnie kiepsko, ale poprzednio też szału nie było a w ciążę szybko zaszłam, w sumie może nie zaszkodzi [emoji848]

Ja brałam w zeszłym miesiącu ale ponoć bierze się go chcąc starać się o chłopca, więc nie ryzykuję teraz [emoji23][emoji23][emoji23]

Dopiero wyszlam od alergologa. Testy skorne negatywne. 24 wrzesnia mam miec chemiczne. Mogę ich nie doczekac:p

@paulina1994 mam nadzieję że dostanę i do grudnia uda mi się zajść w ciążę.... A wiesiolek też brałam od stycznia do teraz w tym cyklu nie biorę nic odpuszczam porostu i biorę się za leczenie, po wiesiołku nie widziałam dużej różnicy a ze sluzem też u mnie skromnie

@paulina1994 mam nadzieję że dostanę i do grudnia uda mi się zajść w ciążę.... A wiesiolek też brałam od stycznia do teraz w tym cyklu nie biorę nic odpuszczam porostu i biorę się za leczenie, po wiesiołku nie widziałam dużej różnicy a ze sluzem też u mnie skromnie
Czyli pewnie ten wiesiołek za dużo nie pomaga, też odpuszczę, pamiętam, że brałam z dwa cykle i też poprawy nie było za dużej dlatego pytałam Was o opinie, bromergon niech ci przepisze i to szybko ! Ja w drugim cyklu przy braniu Bromergonu zaszłam w ciążę

reklama
Do góry